26 Kasım 2010 Cuma

Jeff Tarango


Sanki bir sitcom dizisinde çekilmiş bir sahne gibi. Komedi adeta. Videoda alttan yazılar akıyor ama o bilgilerde yanlışlıklar var. Bu hakemimiz, 95 yılındaki bu maçın ardından 96, 97 ve 98 Roland Garros finallerinde görev alıyor ve hakemliği de 2001 yılında bırakıyor. Arka arkaya aldığı uyarıların ardından çıldıran ve kortu terk eden Amerikalı tenisçi Tarango ise 63 bin dolar ceza alıyor, daha sonra bu ceza 20 bin dolara indiriliyor.

Yalnız dikkat edilirse çoğu Amerikalı tenisçinin bu tarz triplere girdiği görülmüştür. Bunlar hep McEnroe'nun etkileri, diyeyim ben. McEnroe'nun rol model olduğu bir ülkeden, aha da bu çıkıyor, Roddick (özellikle ilk yıllarında yaptıklarını biliriz) çıkıyor... :)

3 yorum:

kirpi dedi ki...

Yalniz sanki dersin Tarango'da yaka mikrofonu var.

orion dedi ki...

Videodaki yazılar da süper; Tarango kendi upload etmiş herhalde bunu :) Bu olayın öncesi veya sonrasında hiç code violation almamıştır yazısını görünce hele koptum

sekoser dedi ki...

Hakem üstüne gitmiş gibi görünüyor sanki biraz adamın. Tabi bütü olanları göremiyoruz. Yine hakemlerin idare etmeleri lazım bu tarz olayları, adamın üstüne oynamış gibi geldi bana biraz. Adam çirkef o ayrı:)