26 Ekim 2011 Çarşamba

WTA İstanbul: 1. Günden Videolar




İlk video benden, diğer ikisi kirpi'den. İlk video'yu çekerken çok salladığımın farkındaydım telefonu (puan sırasında fena değil gerçi) ama görüntü kötü gibi geldi bana çekerken, ondan başka video almadım, lakin bilgisayardan açıp izleyince gayet izlenebilir olduğunu gördüm. Bugün de baseline arkasında olacağımız için daha fazla video olacaktır.

WTA İstanbul: 1. Günden Fotolar











24 Ekim 2011 Pazartesi

WTA İstanbul: 1. Gün Programı

TSİ 17.00:

Kvitova-Zvonareva
Radwanska-Wozniacki (arkasından)
Sharapova-Stosur (arkasından)

Orada olacağız. Herkesi bekleriz!

23 Ekim 2011 Pazar

Foto: Püsküller, Çintemaniler

Radwanska ve Na Li gayet iyi. Kvitova'da hoş. Sharapova'nın kıyafeti fazla monoton. Zvonareva kınaya gidecek gibi olmuş biraz ama sevimli yine de. Stosur'un çintemani motifleri güzel, püsküller fazla. Wozniacki yine Stella Mc Cartney giymiş gibi, geçen sezonun sonunda giydiği kıyafeti andırıyor üzerindeki.

Londra Savaşları Devam Ediyor

Bu hafta oynanan 250 puanlık 2 turnuvada Londra heyecanını ateşleyecek iki isim şampiyon oldu.

Janko Tipsarevic finallerde kazanabileceğini anladıktan sonra vatandaşı Troicki karşısında zorlanmadan Moskova'da zafere ulaştı. Monfils ise Stocholm turnuvasını kazanarak kendisi için bir umut ışığı yakabildi.

Yarıştaki duruma bakalım,

Monfils her ne kadar ivme kazandıysa da işi hala zor. Paris Masters turnuvasında iyi sonuçlar alabilen bir isim olduğundan Londra oynanacak son turnuva onun için çok önemli. Yine de bu turnuvadan alacağı sonucu destekleyecek ATP500 performansına ihtiyacı var. Tipsarevic'in ise güçlü servisinin olammasından ötürü işini Paris'e bırakmaması lazım. Paris Tsopnga'yı rahatlatır, ancak Avrupa ile yıldızı barışmayan Fish zorlanacaktır. Şu an ilk 8 içerisinde olup henüz biletini almamış isimlerden Tsonga ve Berdych biraz daha rahat görünüyorlar.

BATTLE FOR LONDON: ONLY THE TOP 8 QUALIFY
1
Won 2008 title. Has qualified 5 times
13,295
2
Reached final in London last year
9,500
3
Three back-to-back Asian tites
7,200
4
Defending champ has won title 5 times
5,185
5
Shanghai finalist qualifies for third time
4,300
6
Lopez dents chances in Shanghai 3rd rd.
2,940
7
Costly 1st rd. loss to Tomic in Shanghai
2,875
8
Fell to Nishikori in Shanghai 2nd rd.
2,790
9
Beaten by Roddick in Shanghai 3rd rd.
2,370
10
Slips up to Ebden in Shanghai 3rd rd.
2,155
11
Pressing for 3rd straight Finals spot
2,080
12
Lost to Blake in Stockholm opener
2,050
13
Aims to rebound as top seed in Moscow
2,040
14
Bowed out in 2nd rd. in Moscow
1,835
15
Makes Stockholm debut as top seed
1,765
16
Edged by Ferrer In Shanghai QFs
1,680

WTA Grupları Belli Oldu

Kırmızı Grup: Wozniacki, Kvitova, Zvonareva, Radwanska

Beyaz Grup: Sharapova, Stosur, Li, Azarenka

Herkes Beyaz Grup'a kilitlendi ama Na Li ve Stosur beklentilerin altında kalacak gibi hissediyorum. Sharapova'nın ise sakatlığı ne derece iyileşti bilemiyoruz. Asıl kıyamet Kırmızı Grup'ta kopar. Radwanska son haftalarda çok iyi bir grafik yakaladı ama form durumu önemli. Sakatlık gibi sorunları olmazsa grupta öne çıkan isimlerden olur. Wozniacki de bana göre şansı fazla olmayan isimlerden, Kvitova açıkçası iyi kura çekmiş ve bunu değerlendirecektir.

"Nihayet" biten kötü bir haftanın ardından her ne kadar enerjimiz düşmüş de olsa önümüzdeki hafta salonda yerimizi alacağız. Program açıklandığında yine sizlerle paylaşırız. Tek istediğim çoğunu kaçıracağım 17:00 maçlarının çekişmesiz olması. Ya da çekişmeli olsun, hem izleyenler eğlenir hem de ben sonunu yakalarım.