26 Eylül 2011 Pazartesi

Haberler

- Geçen hafta erkeklerde Metz'de düzenlenen trunuvayı geçtiğimiz 2 yıldaki gibi yine bir Fransız oyuncu kazandı. Bu sefer kazanan Tsonga oldu. Seul'deki kadınlar turnuvasında ise Martinez-Sanchez kupayı kazandı. Bu hafta oynanan turnuvalar ise 3 haftalık Uzakdoğu turunu başlatıyor. Japonya'da kadınlar İstanbul bileti için kapışırlarken erkekler Tayland ve Malezya'da 250'lik turnuvalarla ısınmaya başlıyorlar.

-Devvarman oyuncu grevi ile ilgili olarak işin parasal boyutuna da değinerek "Oyunculara gelirlerin sadece %12'si ödeniyor" demiş. Üst seviyedeki oyuncular aslında yeterince kazanıyorlar ama yardımcı rollerdeki oyuncular da gereken desteği almalı bence de.

-Sam Querrey'in "göbek deliği ameliyatı" basit bir enfeksiyonu gidermek için lokal olarak yapılan bir işlemmiş meğerse.

- Mono olduğunu açıklayan Soderling de Federer ile birlikte Shanghai'da oynamayacağını açıklayan isimler arasında. Djokovic'in de bu turnuvayı atlaması güçlü bir olasılık.

- Yılın slam şampiyonu iki bayanı Li ve Cjlisters çalıştırıcılarından ayrıldıklarını açıklamışlar. Li ayrılma sebebi olarak "hafif ve kibar" çalıştırılmaktan hoşlanmamasını göstermiş. İyilik de yaramıyor bazen...

- Baş dönmelerine çare bulunamadığından belirsiz bir süre tenisi bırakan Chakvetadze seçimlerde ülkenin azınlık partilerinden birinden aday olmayı düşünüyormuş.