31 Temmuz 2010 Cumartesi

US Open Kolleksiyonları




Öncelikle şunu söylemeliyim ki tatildeyim. Bu nedenle doğru dürüst yazamıyorum. Olabilecek en kötü haftalardan birine denk geldi ama fazla seçeneğim de yoktu açıkçası.

Oyuncuların US Open için hazırlanan kıyafetlerine baktığımızda Nike'nin iki slam sonra özüne döndüğünü ve Nadal için kötü bir kıyafet hazırladığını görüyoruz. Ben beğenmedim en azından. Federer 13378. kez aynı kıyafeti giyerek bir rekor daha kıracak. Dikkatimi çeken şey RF logosunun artık iyice abartılıp Nike logosu yerine kullanılması. Kendi logosunu insanların gözüne sokma konusunda kimse Federer ile yarışamaz zaten ama kıyafette bu kadar abartmak da ona pek yaramıyor sanki. Wimbledon'da belki de en güzel kıyafeti giyen Serena ise yine fena değil diyebileceğim, en azından sporcu kıyafetine benzer bir şeyle korta çıkacak (Fotolar Down The Line'dan).

29 Temmuz 2010 Perşembe

Tux Tenis

Tux Factory gezimde rastladığım tanıdık yüzler...


Federer


Llorda


Roland Garros

28 Temmuz 2010 Çarşamba

Sac & Sakal

Russell daha once George Bastl'dan bahsetmisti. Tenisi savsaklamaya basladiktan sonra kendini sakala veren Isvicre'li oyuncu bu hafta kendi evindeki turnuvada uzun saclari ile dikkat ceken ve son zamanlarda ilk 100'de kalici olacaginin sinyallerini veren Dustin Brown ile ciftlerde oynuyor. Ikili ilk maclarini kazandi. Ikinci maclarinda ciftlerde basarili olan Gronellers ve gecen hafta Hamburg'da sadece Rafael Nadal'in yansicisi olmadigini bir kez daha ispatlayan en bir sevimli tenisci Marc Lopez'in olusturdugu takimla karsilasacaklar. Ispanyol ikili hic daha once bu kadar cok kili bir arada gormus muydu merak ediyorum.

Bu arada laf ciftlerden acilmisken bir baska ununu elemis elegini asmis tenisci olan Lindsay Davenport da bu hafta Stanford'da ciftlerde bir donus gerceklestirdi gibi. Partneri de saglam; Liezel Huber ile oynuyor (ki bu konu daha once de duyurulmustu aslinda). Takip etmekta fayda var.

27 Temmuz 2010 Salı

Kimiko Ile Ilgili Istekler


- Nasil ki Marsel icin "Turkish qualifier" densin istemiyorum, Kimiko icin de artik "veteran...x year-old" denmesin.

- En az 2 yil daha tenis oynayabilsin.

- Habire sakatlanmasin.

26 Temmuz 2010 Pazartesi

Federer Paul Annacone ile Calisacak

Haberlere gore Federer Sampras'in eski calistiricisi Annacone ile bir sure deneme amacli antreman yapacakmis.

Daha once bilindigi uzere Isvicre Davis Cup kaptani Severin Luthi ile donem donem calismalar yapiyordu Federer. Ayrica gecen sene Darren Cahill ile de bir sure calismis, nacak Cahill daha sonra Adidas programina katilmisti.

Annacone Pete Sampras'a kazandigi 14 Slam'in 9'unda calistiricilik yapmisti.