17 Aralık 2011 Cumartesi

Yeni Yıldan İstekler...

- En az bir tane Serena - Kivican eşleşmesi olsun. Petra iyi oynasın, Serena iyi oynasın winner üstüne winner izleyelim.

- Sadece bir tane çok iyi Kivican-Serena eşleşmesi olacaksa bu mutkala İstanbul'da olsun. Yılın en efsane maçını biz izleyelim, tezahürat yapalım, izleyenler "ne maç oluyor be!!" desin.

- WTA sezon sonu turnuvası biletleri zamlanmasın. Yine aynı kalabalık salonu dolsursun.

-Bir kaç tane 5 sete giden efsane maç olsun. Bu sene pek göremedik. Kimin oynadığı önemli değil, Nadal-Verdasco AO maçı tadı alalım yeter.

- Avustralya Açık'ta tek erkeklerde bu yılki süpriz yarı finalist Nishikori, Raonic, Anderson veya Ferrero olsun. Olmadı Dolgopolov.... Ve ya Granollers???

- Tomic ezim ezim ezilsin. Gelene geçene yenilsin... Sinirinden otursun ağlasın.

- Nalbandian da Dimitrov'u ezerek yensin. Yer önemli değil, önemli olan Nalbandian kazansın, Dimitrov rezil olsun. Slam maçı olsun ama.

- Arjantin takımı Davis Cup'ı kazansın.

- Kimiko slamlerde 2. turdan öteyi görsün. Düşük profilli bir turnuva kazansın.

- Sharapova ve Azarenka'nın sesi büzüşsün. Kortta o kadar değil de TV'den izlemek işkence. Kivican "Pojd!" diyebilir, çok sorun değil.

- Olimpiklerde çim uzmanları ön plana çıksın. Haase gibiler en azından bir bronz madalya alsın. Kadınlarda altın Kivi'ye gitsin, Zvonareva da bronz alsın.

- WTA'da "30 yaş civarı ilk kez slam kazanan oyuncu" kontenjanını Pennetta, Hantuchova veya Petrova doldursun.

- İyi oynayan kazansın!

14 Aralık 2011 Çarşamba