11 Mayıs 2013 Cumartesi

Andujar-Nadal Maçı Özeti



Andujar'ın hakkını veren bir özet çalışması olmuş. Özellikle 2. sette toprak kortun güzelliğini ortaya koyan, bitti denilen anda devam edebilen puanlar var. Andujar bence sıralamada olması gereken yerde değil, ne zaman izlesem hep daha fazlasını yapması gerektiğini düşünüyorum. Buradan aldığı puanlarla ilk 50'yen yaklaşacak tekrar.

Top Yavaşlatmaca



Yazılı kurallarda bunu engelleyen bir şey yokmuş ama nereden bakarsanız bakın yapılmaması gereken bir şey. Burada Anabel Medina yeni topları "eskitiyor". Eski toplar daha yavaş hareket ettiğinden Williams'ın servisinin etkinliğini de azaltıyor.

Medina en hafif tabirle "ayıp etmiş". Ama adalet tecelli etti ve Serena yarı finale çıktı.

Buraya bir dip not düşelim; Sanchez-Vicario Anabel Medina'yı "problemli" olduğunu düşündüğünden Fed Cup takımına almamıştı.

Video: Running Double-Handed Backhand Lob

10 Mayıs 2013 Cuma

Kriz Yönetimi 101



Bu olaydan sonra oyunu kaybetti, bir de üzerine servis kırdırdı Nadal. Ama sonuçta maçın sonucunu değiştiren bir şey olmadı. Daha kritik maçlarda sonuç daha kötü olur tabi.

9 Mayıs 2013 Perşembe

Gif: Çocuk Haklı

Video: Murray İçin Sorular


Ben bu Cilic'i boşuna sempatik bulmuyorum. Güzel soru sormuş, aferin...

Video:... Ve Elendi.

7 Mayıs 2013 Salı

Video: "Mariaaaa!!"

Boynuzun Kulağı Geçmesi

1 Bryan, Bob (USA)10,560023
1 Bryan, Mike (USA)10,560023
3 Lopez, Marc (ESP)6,230021
4 Granollers, Marcel (ESP)6,180024



Evet, o Marc Lopez :)

Foto: Baba Tomic

Thomas Drouet

Bu Tomic familyasının tuhaf olduğunu biz zaten anlamıştık.

Bir-iki gün önce baba Tomic'in, Bernard'ın antrenman partnerini tartakladığına dair haberler gelmişti. Babanın gözaltına alındığı yazıyordu. Ben de itip kakmıştır, polis de olay büyümesin diye götürmüştür zannediyordum. Fazla detayına bakmamıştım.

Yukarıdaki fotoğrafı görünce o nedenle dumur oldum. Resmen çocuğun ağzını burnunu kırmış hayvan herif.

Resimdeki Thomas Droubet, John Tomic'in Monte Carlo'da Bernard'a da yumruk attığını söylemiş. Adamın avukatları Thomas'ın tartaklandığını doğrularken, John Tomic'in nefsi müdafaa yaptığını ve Thomas'ın John'u kolundan yakaladığını söylemişler. Hepsi müdafaa olsa ne olur, hastanelik etmişsin çocuğu be adam...


5 Mayıs 2013 Pazar