16 Ağustos 2010 Pazartesi

ATP'den Sakatlıklar

- Uzuuuuun bir süredir kortlardan uzak olan Hırvat oyuncular Mario Ancic ve Ivo Karlovic, Amerika Açık'tan da çekildiklerini açıklamışlar.

- Ayağındaki sakatlıktan ötürü Toronto'dan son anda çekilen Fernando Gonzalez, Cincinnati'de de yok.

- Geçtiğimiz hafta Kohlschreiber ile oynadığı maç sırasında ilk setin başlarında puan sırasında ayağını çok kötü burkan ve kortun dışına çıkarken yürümekte zorlanan Janko Tipsarevic, Cincinnati'den çekildi. Ama, Amerika Açık'a hazır olacakmış.

- Hamburg'dan bu yana tendinit sorunlarıyla boğuşan Juan Carlos Ferrero, buna rağmen Umag'ı kazanmıştı. Ferrero, sonrasında Toronto'dan çekilmişti. Cincinnati'den de çekilme kararı almış. Sert kort sezonu, tendinitler için daha büyük sıkıntı olduğu için toprak kort sezonunda idare etse de, sert kortta riske etmek istememiş olabilir mantıklı olarak. Yine de Amerika Açık'ta oynayacağını düşünüyorum.

- Uzun bir sakatlığın ardından bu sene geri dönüşünü gerçekleştiren Avustralyalı Chris Guccione, Binghamton'dan ilk 2 maçını kazandıktan sonra çekilmiş ayağındaki sorunlar sebebiyle. Dönüşünden sonra ilk kez iyi bir turnuva geçiriyordu, ama sakatlığı bunun uzamasına izin vermedi.

Hiç yorum yok: