23 Ocak 2011 Pazar

4:44

Avustralya Açık'ın web sitesindeki istatistiklere göre Kuznetsova-Schiavone maçının toplam süresi bu.

6 maç sayısı harcadı Kuznetsova son iki RG şampiyonunun sert zemindeki kapışmasında ve kazanan Schiavone oldu. Francesca'nın bu turnuvada daha önce sakatlık sorunu da yaşadığı düşünülürse inanması güç bir sonuç.

Her iki oyuncuyu da tebrik ediyoruz mücadelelerinden ötürü.

3 yorum:

orion dedi ki...

Bu kadar uzun süren bir kadınlar maçından beklenmeyecek kadar da kaliteliydi. Biraz fazla çığlık çığlığa oldu sonlara doğru ama en azından Williams'lardan biri falan oynamıyordu. Wozniacki'ye de bedava geçiş oldu bir sonraki tur; maçı tamamlaması bile başarı olur Schiavone'nin.

orion dedi ki...

Burada haber yaparsınız zaten ama Marsel bu hafta Heilbronn'da olacak. Seribaşı ve eşleşmesi de ilk iki maç için oldukça iyi gözüküyor ama çeyrek finale çıkarsa oradan sonrası zor(Golubev veya Andreas Beck). Zagreb öncesi birkaç maç kazansa güzel olur.

kirpi dedi ki...

Lafi agzimizdan aldiniz vallahi. Aslinda Marsel daha yuksek siradan seribasi olacakti ama Golubev son anda wild card alip bozmus isi. Bu arada Zagreb'den de hala cekilen yok. Marsel 1. alternatif orada. Cekilen olmazsa Cuma Challenger'i terkedip elemelere girmesi gerekir.