29 Ocak 2011 Cumartesi

Avustralya Açık: Şampiyonlar

Kızlar finali: An-Sophie Mestach def. Monica Puig 6-4 6-2

Genç erkekler finali: Jiri Vesely def. Luke Saville 6-0 6-3

Kadınlar çiftler finali: Dulko/Pennetta def. Azarenka/Kirilenko 2-6 7-5 6-1

Erkekler çiftler finali: Bryan/Bryan def. Bhupathi/Paes 6-3 6-4

Yarın tek erkekler finali dışında sadece bir maç oynanacak. O da karışık çiftler finali. Chan/Hanley çifti, 2 numaralı seribaşı Srebotnik/Nestor çiftine karşı oynayacak. Tekerlekli sandalye maçlarından fotoğraf gelmemiş. Orada değişen bir şey yok. Kadınlarda Esther Vergeer finali 6-0 6-0 kazanmış, ona alıştık artık. Erkekler finali ise Shingo Kunieda'yı gitmiş. Onun da Vergeer'den pek eksiği yok. 6-0 6-3 ile kazanmış.

2 yorum:

orion dedi ki...

Konuyla alakasız ama Peter Bodo'nun nesi iyi bir yazardır takip eden varsa anlatabilir mi? Ne kadar zırvalamış erkekler finalini analiz ederken yine.

Russell dedi ki...

Her yazısını okumam Bodo'nun ama senin demen üzerine baktım. Hakikaten çok boş. Maçın tamamen Murray ile alakalı olduğundan bahsetmiş. Tamam, Britanya tarihi için önemli falan filan da karşıda da 5-10 tane grand slam'i dizmiş, buraya da şansıyla gelmiş kariyerinin sonunda bir adam yok. Djokovic de sonucunda tek slam kazanabilmiş, Nadal-Federer gölgesinden en iyi oynadığı zamanda (2007 oluyor bu) kurtulamamış ve grand slam kazanmak için yakalayabileceği en iyi fırsatlardan biri. Bu durumda "Djokovic için bu maç çok da önemli değil yeeaa" demek hıyarlık.

Onun dışında da boş boş anektodlar var. Kullandığı üslup ve dil açısından okuması kolay ve zevkli yazar. Bazen eğlenceli şeyler de yazar ama iş teknik analize falan gelince Bodo'dan daha fazla dikkate alınacak yazarlar mevcut yabancı medyada.