23 Ocak 2011 Pazar

Marsel Takibi

Blogu sayesinde artik Marsel'i bulmak daha kolay. Kendisi onumuzdeki hafta Almanya'da Heilbroon Open Challenger turnuvasinda olacak. Kurasi surada.

Meffert ve Bemelmans daha once yendigi isimler. Ama wild card ile son anda tabloya dahil olup ortaligi karistiran Golubev ceyrek icin zor lokma tabi.

Bu turnuvanin bir baska onemi de Marsel'in Zagreb'deki kaderi uzerinde etkisi olacak olmasi. Soyle ki Marsel orada 1. alternatif. Turnuvadan birisi cekilirse sorun yok, ana tabloda zaten. Ama inadim inat diyen ve su saate kadar cekilmeyen oyuncular inatlarinda israrci olurlarsa o zaman Marsel'e eleme yollari gozukuyor ki Cuma gunu hala Almanya'da olursa elemelere katilmasi iyice zorlasacak.

2 yorum:

orion dedi ki...

Zagreb ana tablosunda iki tane "special exemption" boşluğu var. Bunlar kimseye verilmeyecek çok büyük ihtimalle. O yüzden kimsenin çekilmesine gerek olmayacaktır Marsel'in ana tabloya girmesi için.

kirpi dedi ki...

O bosluklara genc Hirvat oyuncular gelebilir gibi dusunmustum ben de. Yani 3 wild card haric su 182 ve 315 numaradaki Hirvat oyunculardan suphelendim tabi ama talip bulamazlarsa oladabilir.