4 Kasım 2010 Perşembe

Terminator Is Basinda

Erken turlarda favorileri elemesi ile unlu Na Li ile genc kusagin terminatoru Date Krumm arasinda oynanan macta kazanan Kimiko oldu. Date ilk seti 64 ile aldiktan sonra 3-4 gerideyken servisini kirdirinca ikinci seti 36 ile kaybetti. Ucuncu sete de servis kirdirarak baslayan Date gidici gibi gorunurken 3. setlerin insani oldugunun altini cizercesine son seti de 64 ile kazanarak yari finale gecmis oldu.

Bir diger macta da Ivanovic uzun sure hayranlarindan gizledigi tenis yetenegini aniden bir macta konusturmus gibi Pavlyuchenkova'yi 60-61 ile gecti. Pavlyuchenkova nasil bu kadar dagilmis anlamadim. Genc yeteneklere guven olmuyor iste bir gun oyle bir gun boyle.

Boylelikle tablonun ust tarafindaki ceyrek finaller bugun oynanmis oldu. Date gecen yil da yari finalistti bu nedenle puanlama farkindan sadece 5 puan kazanabilmis oldu. Ivanovic'in kazandigi 165 puan ise malesef kendisinden 1 basamak yukardaki Penetta'yi gecmesine yetmiyor.

4 yorum:

karaktersiz dedi ki...

ivanovic'i ivanovic oldugu zamanlarda izlemedigim icin kendime cok kiziyorum. yeni sezonda umarim daha da iyi yerlere gelir.

kirpi dedi ki...

Bence tipik bir WTA oyuncusu olacak önümüzdeki sezon. İstikrarsız yani :)

karaktersiz dedi ki...

hakli olabilirsin. zaten benim de gozum wozniacki'den ba$kasini gormedigi icin pek de sorun degil yani :p

ama yine de bu tur guzel tenis oynayabilen teniscilerin ust siralarda olmasinda fayda var. diger turlu iyice cazibesini kaybediyor wta..

kirpi dedi ki...

ATP'yi seviyorum çünkü maçlardan önce gerçekçi tahminlerde bulunuyorum. Çünkü kimin ne durumda olduğu genelde tahmin edilebikliyor. WTA'da bu yok işte...