5 Kasım 2010 Cuma

Nadal Paris'te Yok

Eveeet, Nadal yine korkutmaya başladı. 3 haftadır turnuva oynamıyordu. En son dün facebook'te Paris'e uçtuğunu yazdı. Paris'te oynamayacağını aklımın ucundan bile geçirmemiştim ama bu akşam ani bir haber geldi. "Nadal, turnuvadan çekildi!"... Pazartesi ya da salı günü bununla ilgili bir basın toplantısı yapacakmış ama AS gazetesinin haberine göre Nadal'ın sol omuzunda tendinitis var. Evet, yine tendinitis. Baş belası tendinitis... Muhtemelen Amerika Açık'ta çalışmaların ters tepmesi bu. Servis sonuçta büyük oranda omuzla alakalı bir olay. Bacak, kol, kafa, göz, gövde, kulak, burun, boğaz. Sakatlanmadık yeri kalmadı adamın. Tabii bunları hep AS gazetesinin haberinin doğru olduğunu göz önüne alarak yazıyorum.

Nadal tedavi sonrası Londra'da olacakmış. Geçtiğimiz hafta verdiği bir röportajda yeni tedavi yönteminin tendinitis sorunlarını çok daha kolay ve iyi çözdüğünü söylüyordu. Londra'da göreceğiz ne kadar çözüp çözmediğini...

1 yorum:

kirpi dedi ki...

Resmi açıklamada tendinit denmiş.
Bu arada yeni tedavi yöntemi vücudun her yerine uygulanamıyor bazı bölgelerde doping etkisi yaptığından dolayı. Sırt yasak mesela, omuzdaki kullanımı da yasak olabilir. Zaten doktoru da 6-7 gün ara vermesini ve yoğun tedavi uygulamasını söylemiş.