6 Kasım 2010 Cumartesi

Bu Sefer Barcelona Formasıyla...

Wozniacki... Hani Liverpool'u tutuyordun sen kızım? Nereden çıktı şimdi bu Barça forması?Liverpool ve Real Madrid destekçisi biri olarak sevmedim bu olayı tabii. Bundan böyle dönektir benim için Caro. O kadar!

5 yorum:

Russell dedi ki...

şimdiden yazayım her türlü yanlış anlaşılmaya karşı, son iki cümle ciddi değildir. sonra ciddiye alan falan oluyor. öyle yani.

orion dedi ki...

Darısı Nadal'ın başına

Russell dedi ki...

Bu sene Madrid'de Federer ile oynadığı final İspanya Ligi'nin son haftasına denk geliyordu ve o hafta Madrid'in çok çok az da olsa bir şampiyonluk ümidi vardı. Nadal maçtan önce keşke maçın saati ona göre ayarlansaydı diye bir espri de yapmıştı. Maçı kazandıktan sonra seremoniden önce oradan bir yetkiliye maçların sonucunu sorup Barcelona'nın şampiyon olduğunu öğrendikten sonra yüzü baya bozulmuştu. Böyle bir taraftarın karşı takıma geçeceğini sanmıyorum. :)

(dediğinizin geyik olduğunu tahmin ediyorum ama fırsat varken araya bilgiyi sokmak istedim, amaç daha çok oydu :))

karaktersiz dedi ki...

Kopenhag - Barcelona $ampiyonlar ligi maci oncesi otelde goru$mu$ler, onun $eysi bu. Yani Caro Danimarka'ya Barca'yi degil, Kopenhag'i izlemeye gitmi$. Hatta maci izlerken Kopenhag $apkasi takiyormu$. Eh foto cektirmek isteyen topcu cocuklari da kirmak istememi$ bizimki. :)

Ayrica bu sezon Madrid kazanacak galiba $ampiyonlugu.

kirpi dedi ki...

Liverpool'u tutan Kopenhag destekçisi olarak Barcelonalılarla fotograf çektirmek ha..
Lükse bak..