3 Kasım 2010 Çarşamba

Rasta Kafa Alman Oldu

Bu bloga çok konu etmiştik kendisini. Dustin Brown. İlginç oyun stili, ondan ilginç yaşantısı, ondan da ilginç saçlarıyla ilgi çekiyordu. Herhalde ilk 100'e zar zor girip de bu kadar tanınan başka bir oyuncu yoktur. Yabancılar "Rastafari" diyor ona, biz ise bu blogda "Saç" diyoruz kısaca. :)

Bu sene bir ara soyunda Büyük Britanya bağı olduğu, Büyük Britanya için oynayabileceği söylenmişti, ki Brown bundan kendisi bahsetmişti epey Amerika Açık sırasında. O olmamış galiba ama Almanya olmuş. Her fırsatta Jamaika Tenis Federasyonu'ndan zerre destek almadığını başka bir ülke için oynamak istediğinden bahsediyordu. Zaten uzun süredir Almanya'da yaşıyor. Annesi de Alman. Kendisi için iyi bir karar olur umarım. Gerçi ben onun bu oyun stiliyle gelecekte pek iş yapacağını sanmıyorum ama güzel bir renk, biraz daha oyununu geliştirip üst sıralarda kalsın isterim...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Murray ile olan maçını tenisi değil kendisi için izlemişliğim vardır.Benim için Monfilsten daha kötü oyuncu ama onun daha komik versiyonudur:)Ha tip kıyası yaparsak Monfilse ayrıca yazık olur:)Abime rastalarda yakışıyo:)

kirpi dedi ki...

Ben bagciklarini seviyorum biri farkli biri farkli :)
Yalniz adamda hic Alman tipi yok (hal ve tavir olarak), devlet buna bir el atabilir...