1 Kasım 2010 Pazartesi

Haftanin ATP Sampiyonlari

Viyana'daki yukselisini kem gozlerle takip ettigimiz Haider-Maurer, finale kadar yukselip bizleri kiskandirdiktan sonra yakin gecen bir mac sonucunda Melzer'e 76(10)-67(4)-46 seklindeki set skorlari ile yenilerek turnuvayi gumus tepsi ile tamamladi. Melzer'in sakasi yok; bir Londra bileti ugruna Verdasco'ya wild-card verilmemisti bu turnuvada hatirlarsaniz. Bir de Haydar ikinci sette 5-4'de mac icin servis atarken servis kirdirmis. Eger Marsel macinda kaytardiysa servisleri kirilsin demistim. Kirildi. Demek ki kaytarmis, oh olsun. :P

Sike iddialari ile iyice suyu cikan Rusya turnuvalarindan bu hafta oynanan St. Petersburg'da bu yil hafizam beni yaniltmiyorsa Istanbul Challenger'da da mucadele eden Kukushkin finalde adasi Mikhail Youzhny'i 63-76(2) ile yenerek kariyerinde ilk kez ATP seviyesinde bir turnuvayi kazandi.

Ne saibe ne de sezon sonu finallerini zorlayack isimler olmadigi icin pek de dikkat cekmeyen Montpellier'deki turnuvayi ise sezon sonuna dogru tekrar canlanan Ljubicic'i finalde 62-57-61 ile gecen Monfils kazandi.

Hiç yorum yok: