6 Kasım 2010 Cumartesi

Marsel de Paris'te Yok

"Marsel yok, Nadal yok, kim var o zaman?"

Marsel bugün mutlaka kazanır denilen Reix maçını 64'lük setlerle kaybetti. Söyleyecek bir şey yok, ama bu maç Marsel'in Avustralya Açık'a doğrudan ana tablodan katılabilmesi anlamında çok önemliydi. Marsel'in henüz tam iyileşemediğini düşünüyorum. Bari sezonu kapatmadan bir challenger katılımı daha yapsa da ana tabloyu garantilese, biz de hesap yapıp durmasak gidiyor mu kalıyor mu diye.

5 yorum:

Russell dedi ki...

bidahaki hafta bratislava challenger'da var adı. seribaşı da olacak kesin, en az çeyrek lazım şimdi.

orion dedi ki...

Durumu Avustralya Açık için rahat değil mi zaten? 10 kişinin falan geçmesi lazım ana tabloya girmeme ihtimalinin doğması için yanlış mı hesaplıyorum

Russell dedi ki...

ya aslında çok çok zor ilk 100 dışına çıkması ama önümüzdeki 2-3 hafta büyük challenger turnuvaları var ve burada ilk 100 dışından gelip marsel'i geçecek oyuncular olabilir. ayrıca bu sene aussie open'da ben bi çok pr kullanan oyuncu olmasını bekliyorum. dolayısıyla 10-15 puan daha alıp tamamen rahatlamak en iyisi. ayrıca marsel şimdi hiçbir puan alamasa bile avustralya'da ana tabloda olacak belki ama geçen sene avustralya'dan 60 puan koruyor, bu sene ilk turda elenmek demek 50 puanın gitmesi demek, bu da onu hemen ilk 100'den edecektir. o yüzden avustralya sonrası ilk 100'de kalmak için ya bu sezon sonu ya da 2011 sezon başı 1 tane iyi turnuva oynaması lazım.

orion dedi ki...

Teşekkürler. Marsel'in giyim sponsorunun adidas olduğunu okumuştum, Gil Reyes'e gönderemiyor muyuz onu off-season'da birkaç hafta :p Sorana Cirstea bile Roland Garros çeyrek finali görmüştü onunla çalıştıktan sonra

Russell dedi ki...

Gil Reyes, Marsel ile çalışır mı bilmiyorum. :) Marsel bildiğim kadarıyla off-season'da özel bir şey yapmıyor, yine Can Üner ile devam ediyor. Geçen sezon sonu Can Üner ile çalışmıştı. Antrenman partneri de Konstantin Kravchuk'tu. O Kravchuk bu sene iyi iş yaptı. Hatta Marsel'i İstanbul'da eleyen oydu.