11 Eylül 2010 Cumartesi

Kadinlarda Final

Vera Zvonareva ve Kim Clijsters finale yukselen isimler oldular.

Once Wozniacki ve Zvonareva maci oynandi. Wozniacki icin turnuva oncesinde US Open oncesi yogunlugunu da goz onune alarak fazla ilerleyemeyecegi yonunde tahminlerde bulunuyorduk. Ama turnuvaya hic de finalden once yenilecekmis gibi baslamamisti. Ancak yari finale yaklasilirken isler degisti ve yari finale gelinirken gucunu kaybetmeye baslayan Wozniacki fazlaca basit hata yaptigi maci iki sette kaybetti. Vera Zvonareva ise ust uste 2. Grand Slam finalini gordu. Bu sefer Wimbledon'a gore daha sakin olmasini bekliyorum.

Diger macta ise Venus Williams ile Kim Cjlisters karsilasti. Gecen sene oynanana benzer bir mac oldu. Gecen yil taraflar 6-0'lik iki set paylasmis, diger set 6-4 ile sonuclanmisti. Bu yil 6-4'luk iki set paylasildi ancak bu sefer ikinci sette tie break oynandi. Venus gecen yil muhtemelen Kim'i yenmeye en cok yaklasan oyuncuydu, bu sene de muhtemelen oyle olacak. Venus'ten yari finale gelebilmesini pek beklemiyorduk. Ancak unutmamak gerek ki Venus bu yil ciftlerde mucadele etmedi. Sakatlik sonrasi bu etken kendisini olumlu etkilemis gibi gorunuyor.

2 yorum:

brokoli dedi ki...

Ufak bir düzeltme yapıyım.Geçen yıl ki Venus-Clijsters maçının son seti tie break le sonuçlanmamıştı 6-4 kazanmıştı final setini clijsters..

kirpi dedi ki...

@ brokoli

Hafizanin kisa devre yaptigi an...
Tesekkurler..:)