12 Aralık 2010 Pazar

Video: Sharapova Kiyafetleri

Sharapova'ya Federer'in ayakkabilarini ittirmisler. Konusuyorlar bir de "Maria ile konustuk, o bizden hafiflik istedi" falan diye. Yemezler. Nike'nin bu konudaki tavri "70 milyon dolar saydik zaten, bir de ayri ayakkabi tasarlamakla ugrasamayiz" olabilir. Ve ya ben yaniliyorumdur ve Federer'e Sharapova'nin ayakkabilarini vermislerdir? Ama sanmam.

Kiyafet ise Nadal'in sortlarindaki gibi 4 yone esneyen kolay kuruyan kumastan yapilmis. "Daha fazla hareket alani vermek istedik" demisler. Meali "Kiyafette gereksiz olan her alani bosalttik".

12 yorum:

Beril dedi ki...

renkler her turnuva daha da kötüleşiyor bu kızcağzın kıyafetlerinde! güzelim kıza yazık oluyor :)

kirpi dedi ki...

Aslinda cok canli renkleri kaldiracak bir hali de yok. Soluk benizli cunku. Benim tavsiyem siyah, parlak bir koyu mavi falan olabilir belki..

Adsız dedi ki...

Evet Sharapovanın neredeyse sadece kıyafetleriyle ilgilenen biri olarak(oyunu çekici gelmiyo so sorry:))benmde çok fazla dikkatimi çekiyor.Bu kızın kıyafet tasarımları günden güne kötüleşiyor.Misal 19-20li yaşlarında kıyafetleri daha şatafatlı ama daha güzeldi. Şimdilerde ise tasarımlarda özgünlük yok(bu kıyafetinde old.gibi)renk uyumu kötüleşiyor.USO 2010 kıyafetlerinden gece olanı abiyeden farksız,gündz tasarımı ise model itibariyle çirkindi. Wimbly kıyafetleri bile kötüydü geçen sene.Ha bide bi ara bandaja merak salmıştı aman diyim!neyseki artık takmıyo.Güzelim kızsın mariacm yapma kendine bunları:)

kirpi dedi ki...

O zaman en begendiginiz Sharapova kiyafetlerini alalim sizden :) Hepinizden yani..

Beril dedi ki...

tüm kıyafetlerini ezbere bilmiyorum ama bunu buldum nerde giydi hatırlamıyorum ama beğendim rengini :) http://cornedbeefhash.files.wordpress.com/2007/07/sharapova-control-full.jpg

senin dediğin gibi siyah da giyebilir, ayrıca koyu renkler seçebilirler. cartlak renklerden bahsetmiyorum ama tabi koyu sıcak pastel renkleri kastediyorum.

örnek şuradaki renkler: http://203.148.253.29/ririkag9art/files/2010/10/pastel-colors.jpg ve bunların daha koyu versiyonları

ayrıca modelleri de çirkin ama model önerisinde bulunamıycam artık :):)

kirpi dedi ki...

Model ayri bir konu evet... Ben bu sene en cok Serena'nin Wimbledon kiyafetini begenmistim kadinlarda. Tadinda birakmislardi.

Deniscik dedi ki...

Gerçekten de her turnuva daha kötü giysiler tasarlanıyor Maria için. 2006 US Open ya da 2008 ve 2009 Roland Garros kıyafetleri gerçekten de güzeldi. Buradaki modelse şahsımca gerçekten fiyasko. Bir kere renkler hem birbiriyle hem de Maria'nın teniyle uyumsuz. Kız zaten sarışın, solgun, bir de pudra renkli bir kıyafet giyince iyice silikleşiyor. Sonra göğüs kısmı ve askıları nedir o kıyafetin. Bir de uzun uzun anlatmışlar askıları böyle loop ediyor, şöyle kullanım kolaylığı sağlıyor, ayarlanabiliyor falan diye. Hem modelin genişliği hem de askıların kocamanlığı itibariyle nine çamaşırı gibi bir şey ortaya çıkmış. Olmamış diyor, 10 üzerinden 4 veriyorum...
Sayın kirpi ve Russell bu güzel blog'dan dolayı sizleri kocaman kocaman kutluyorum. Eve gelip de bilgisayarı açar açmaz önce buraya ve Love Game'e bakıyor, daha sonra yurttan-dünyadan haberler almaya başlıyorum. :) Daha nice güzel, keyifli yazı-yorumlarınızı okumamıza o zaman değil mi? :))

kirpi dedi ki...

Tesekkurler.

Biz hep burdayiz... Yorumlarinizi bekleriz :)

Adsız dedi ki...

Radwanska'nın Sharapova'yı elediği USO senesinde Nike kırmızı bir kıyafet tasarımı yapmıştı ben en çok onu beğenmiştm.Onun dışında 2006 USO kıyafetinn önü güzel arkadaki sırt dekoltesi tenise yakışmicak derecede abartılıydı. Zaten Sharapova finalde henini yenince zıvanadan çıkıp fazla antipatik olmuştu o kıyafeti bu sebeple de fazla sevmiyorm.(ne saçma bi neden:D)2008 Wimbldn kıyafetide güzeldi.

Adsız dedi ki...

Yeri gelmişken dün Caronn Stella M.
imzalı OZ kıyafetini gördm.Resm küçk olduğu içn detaylar tam belli deildi ama çok hoş gözüküyordu. Stellann Makiri içn tasarımlarıda güzeldi.Kendisinden Ana İvanovicin giyimine de el atmasını bekliyz:D
Ve son olarak blog konuusndaki yorumlara %100 katılıyorum. Tenisteki ölü sezona rağmen sürekli güncellenmesi çok çok büyük başarıdr.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

kirpi dedi ki...

Yorumlarla burayi canli tuttugunuz icin bizler de sizlere tesekkur ederiz...

patuli dedi ki...

Memphis'te giydiği sarı mavi kıyafet güzeldi, bu sene giydikleri içinde tabii ki.