12 Aralık 2010 Pazar

Haber Turu

- Martina Hingis bu sefer evlenmis. 24 yasindaki binici Thibault Hutin ile.
"True Grand Slam genc cifte bir omur boyu mutluluklar diler..."

- Tomic Ivanisevic'in eski calistiricisi ile anlasmis; Mario Tudor. Bir an Tomic'in Ivanisevic'e evrildigini dusunuyorum... Bu arada Ivanisevic demisken, kendisi Legends Tour'da sezon sonunda sampiyon oldu. Servisler hala saglam tabi...

- Final maglubiyetinden sonra tartismalara neden olan Forget, 2 yil icin daha kaptanliga atanmis.

- Navratilova'nin tirmanis ekibinin bir bolumu zirve yapmis. Martina buna cok sevinmis.

- Avustralya Acik'ta pr kullanan iki kisi Del Potro ve Tursunov olmus. Bayanlarda ana tabloda ter almayacak isimler ise sakatliklari nedeni ile Serena ve Agnes Szavay ve tabi ki emekli olan Dementieva. Erkeklerde 104, kadinlarda ise 107 kisi dogrudan ana tablo gormus. Erkeklerde 8 wild card 16 eleme kontenjani varken kadinlarda 8 wild card ve 12 eleme kontenjani var.

- Bir kac gun onceki "Tweet Salatasi" postunda ipucunu verdigimiz haber resmen aciklandi. Nadal don mankeni oldu. Ayni zamanda Armani'nin pantolonlarini da tanitacakmis. Bu pantolon tanitiminda ise Megan Fox ile (kendisi Armani'nin yeni yuzu olmus) birlikte calisacagi soyleniyordu.

2 yorum:

mgunsel dedi ki...

Del Potro'nun ilk turdan, top 10'dan birisiyle karşılaşma şansı da var şimdi değil mi? Oy oy oy diyorum..
İlk izlediğimde demiştim, Federer bıraktıktan sonra Nadal'ın rakibi bu çocuk olur diye, ne Murray ne de Djokovic Nadal'ın kalemi değiller bence. Kerata tam da beni haklı çıkartıyordu ki bu sakatlık mevzuu girdi araya, umarım 2009'daki haline dönebilir.

kirpi dedi ki...

Birdenbire donemez ama. Sabirli olmak lazim.