15 Aralık 2010 Çarşamba

Bob Brett - Bruguera

Unlu calistiricilardan Bob Brett Tennis Canada'ya danismanlik yapiyor. Son gittiginde bacagindan sakatlandigindan ucaga binememis ve 2 ay kadar mahsur kalmis Kanada'da. Doktorlar onay verince ucaga binebilmis ve evine donmus.

Bu arada Bruguera'da bize iade-i ziyarete gelmis. 1 hafta ulkemizde kalacak ve bu sure icerisinde 14 ve 16 yas gruplarini degerlendirecek. 16 yas gruplarinin degerlendirmesi tamamlandi aslinda. Bruguera yardimcisi Xavi Hernandez ile (heh!) katilan toplam 40 oyuncu icerisinden uluslararasi turnuvalara gidecekleri belirleyecekmis ve digerlerinin de sisteme dahil etmenin amaclandigini belirtmis. Bu arada oyuncularin ogrenme isteginden etkilendigini de soylemis ve bu istekle devam ettikleri taktirde onemli yerlere gelebileceklerini belirtmis.

Brett haberini okuyunca aklima Bruguera geldi. Ne iyi olurdu Bruguera'da burada biraz mahsur (!) kalsa. Sakatlansin demiyorum ama onumuz kis, kar falan yagsa, havalimanlari tikansa, oyuncularimiz onunla biraz daha calissalar falan?

Hiç yorum yok: