9 Şubat 2011 Çarşamba

Nadal'dan Ferrer Maçı Üzerine

"I was crying in the locker room (after losing to Ferrer)... But from the third game I knew I didn't have a chance to win."

Türkçesi: "Ferrer'e kaybettikten sonra soyunma odasında ağlıyordum... Ama üçüncü oyundan sonra kazanmak için şansım olmadığını zaten biliyordum."

Soyunma odasında ağlamış olması sürpriz değil, zira maç sırasında da, sanırım havai fişek arasında otururken çok az da olsa gözlerinden yaş gelmişti. Her ne kadar turnuva öncesi defalarca "Rafa Slam"i düşünmediğini, pek sallamadığını söylese de, mutlaka bunun çok önemli olduğunu ve bu fırsatın eline bir daha gelmeyeceğini biliyordu ve bu fırsatı böyle kıytırık bir sakatlıktan dolayı kaybettiğinden morali ve siniri bozuldu haklı olarak...

3 yorum:

kirpi dedi ki...

Bence 3. setin başına kadar hala umudu vardı.

sekoser dedi ki...

Djokovic'in o turnuva formuyla karşılaşmasını çok isterdim.

kirpi dedi ki...

Djokovic'in final performansının 2010 US finalinden farkı yoktu bence. Yine 3. sette düşüşe geçti falan... O yüzden Nadal finalde karşılaşsa da şoka girmezdi. Görmediği şey değil zira. 2010 US fnalindeki gibi oynayabilse benzer bir sonuç da çıkardı. Hatta Djokovic'in Paris 2009 yarı final performansı çok daha iyiydi bana göre.