6 Şubat 2011 Pazar

Fed Cup'ta İlk Gün

Neler dönmüş Serhat burada ya? Rusya kendi evinde top 50 oyuncusuz gelen Fransa'ya karşı 2-0 geri düşmüş. Cornet'nin Avustralya Açık'ta oynadığı tenisin buraya yansıması halinde Rusya'ya problem yaratması ihtimaller dahilindeydi ama Avustralya Açık'ta bir başka iyi tenis oynayan Kuznetsova'yı bir set geriden gelerek mağlup etmesi? Onu geçtim. Sharapova'nın Avustralya Açık'ta 2-0 ile geçtiği Razzano'ya 2-0 kaybetmesi? Yarın Sharapova-Cornet ve Kuznetsova-Razzano maçları var. Bir de üstüne gerekirse çiftler maçı olacak tabii. Fransızlar bu seriyi buradan bırakmasın bir zahmet artık.

Belçika ve Çek Cumhuriyeti beklediğim gibi rahat gidiyor. Clijsters ve Wickmayer set bırakmamış. Clijsters yarın Mattek-Sands'ı yenerse durum 3-0 olacak ve 16 yaşındaki Sophie Mestach'a gün doğacak. Çek Cumhuriyeti de Belçika tarifesi uygulamış Slovakya'ya. Safarova, Hantuchova'yı; Kvitova, Cibulkova'yı 2-0 ile geçmiş. Bu seri de 3-0 ile biter gibi duruyor.

En çekişmeli eşleşme beklentimiz ise boşa çıkmadı. Avustralya-İtalya maçının ilk günü çetin mücadeleler sonucunda 1-1 ile geçildi. Schiavone'nin favori olduğu maçı Groth 3 sette, Stosur'un favori olduğu maçı Pennetta 3 sette kazandı. Biraz sonra Stosur-Schiavone maçıyla ikinci gün seansına başlayacak bu eşleşme. Ardından Groth-Pennetta var. Kim kimi yener, bilemiyorum ama bu eşleşme bence çiftler maçına kalır. Orada kim kazanır, onu da tahmin etmek güç.

Alt gruplarda mücadele eden Danimarka'da ise Wozniacki fena top yemiş gözüne.

4 yorum:

kirpi dedi ki...

Verdiğin link bir yere çıkmıyor. Bizzat Wozniacki'nin tivitlediği link şudur;

http://sporten.tv2.dk/article.php/id-37119911:tv-wozniacki-skudt-ned-i-israel.html?forside

Russell dedi ki...

nasıl çıkmıyor yav, çıkıyor. :O

Russell dedi ki...

aynı link seninkiyle.

kirpi dedi ki...

Belki firewall falan bilemedim. Açılan pencere, verilen link hedesi..