6 Ocak 2011 Perşembe

Nadal'ın Federer'e Karşı Tweener'ı


Efendim, bu genelde pek bilinmez. Tabii, puanın Nadal'ın tweener'ı ile değil de, Federer'in hatasıyla sonuçlanması da etkilidir bunda ama yine de başarılı bir tweener denemesi olarak yer vermek gerek blog'da. Ayrıca bu maçı izlememiş olan varsa çok şey kaçırmış demektir, onu da söyleyelim...

10 yorum:

kirpi dedi ki...

O zamanlar tweener'a ragbet yoktu demek ki :D

Adsız dedi ki...

tweener sanki önceden yokmuşçasına Federer'in alamet-i farikası ilan edildiğinden dolayı rağbet yoktu elbet :D
ben de pek bilinmeyen ama çok güzel olan başka bir nadal tweener'ını paylaşayım
http://www.youtube.com/watch?v=U-41WEqvpVs

bu saylanmaz fileye temas var hocam vs diyenler olabilir :D

kirpi dedi ki...

Fileye temas olmasa da gol o, topun gittigi yer belli hocam :D

Adsız dedi ki...

gol tabii ki de :) bu arada nadal'ın bugünkü maçıyla ilgili bir haberiniz olacak mı ? 2. seti 6*0 kaybetmiş. İzlemediğim için merak ettim nasıl oldu diye.

patuli dedi ki...

Son denemeleri hep başarısız ama, çok üzülüyorum. :(((

kirpi dedi ki...

Henuz basin aciklamasi yok. Dun yapilan basin toplantisinda "Biraz atesim var, antibiyotik kullaniyorum" demis. Bugun de dikkatimi ceken cok fazla terlemesi oldu. Yani tamam, Nadal hep fazla terler de bugun normal degildi, asagidaki fotograflarda da goruluyor. 3. seti kazanmasinin en onemli nedeni Luczak'in dun uzun mac yapmis olmasi. Ikinci setteki gibi oynayamadi son seti. Daha sonra ciftler macini 35 dakikada kazandi ama rakipleri tecrubesizdi. Gulbis maci pek umut vermiyor onun adina bence.

Adsız dedi ki...

oo Gulbis ile mi oynayacak :(
ateşim var falan demiş dün evet ama maç ama maç sonu kısa demecini gördüm rakibi için böyle oynarsa yenilmesi çok zor bir tenisçi olur yazıyor.Geniş halini bekleriz artık sizden :)
Gerçi Gulbis'e kaybederse de çok önemli değil, nihayetinde sezon başı ve hazırlık yapıyorlar.Avustralya'da başarılı olması yeterli.

kirpi dedi ki...

@ patuli

Genclikte atlayip zipliyordu tabi. Simdi daha agirbasli takilinca genclik yeteneklerini unuttu biraz :P

brokoli dedi ki...

bu ne böyle bir nadal sever olarak beğenmedim ben bu tweenerı federerin son yaptıklarıyla kıyaslanacak cinsten değil resmen federerin inanılmaz basit hatasıyla gelmiş bu sayı =)adsızın verdiği linkteki güzel ama federer son zamanlarda pek sık yapıyor ama nadal da yapabiliyormuş bunu gördük :D

Russell dedi ki...

amaç o zaten, yoksa bu tweener'ın pek bir olayı yok. :) gasquet maçındaki sağlam ama.