6 Ocak 2011 Perşembe

Anlat Bakalim...

Nadal'in dun aksamki basin toplantisindan;

"O kadar da kotu oynamadim, ama Lacko gercekten cok iyi oynadi. Bugun fiziksel olarak %100 degildim. Dun aksam da cok iyi degildim, bazen gucumun azaldigini hissettim. Ikinci sette ve ucuncu sette boyle oldu. 4-0 durumuna gelmisken bile macin daha bitmedigini biliyordum."

"Ikinci sette ikinci kez servis kirdirinca artik seti kaybettigimi anladim ve savasmadim. Biraz dinlenip 3. sette elimden geleni yapacagimi dusundum. Daha iyi oynamak icin ne yapmam gerektigini biliyordum; topun ritmini daha cok degistirecek, daha fazla spin ve yukseklik verecektim, cunku topa cok iyi dokunuyordu ve ben vuruslarimla onu zorlayamiyordum."

"Rakiplerime tum saygimla soyluyorum, bugunku ciftler macimin cok zor olmayacagini dusundum; sadece ayakta kalabilsem kazanabilirdik. Boylelikle arkadasima da biraz yardim etmis olacaktim. Bu nedenle ciftler macini oynamakta tereddut etmedim."

4 yorum:

Russell dedi ki...

"Rakiplerime tum saygimla soyluyorum" şundan sonra, "bugunku ciftler macimin cok zor olmayacagini dusundum; sadece ayakta kalabilsem kazanabilirdik. Boylelikle arkadasima da biraz yardim etmis olacaktim. Bu nedenle ciftler macini oynamakta tereddut etmedim." şunu deyince olmamış ama. :)

"haaağkemler hakkında konuşmak istemiyorum ama..." başlangıcı tam. :)

kirpi dedi ki...

Adamlar zayıftı işte. Zayıf olunca da maç kolay oluyor. Ne desin çocuk yani? :)

Bir seferlik de bıraksın kibarlığı canıııımm :))

Kendi dedi ki...

Bence yine kibarligindan karistirmis, bir yanda ciftlerdeki ekip arkadasina karsi sorumluluk duymus diger yandan da rakiplerine sagisizlik etmek istememis.

kirpi dedi ki...

Marc Lopez ile karşılıklı gönül bağları var zaten. Lopez Nadal'ın antreman partneri çoğu turnuvada, yeterince canına okuyor zaten Rafa. Bir de denilene göre geçen sene Indian Wells'de bazı maçlarda Nadal'ı resmen taşımış iyi oyunuyla. O kupa bildiğiniz gibi Nadal'ın uzun bir aradan sonra ısırdığı ilk kupaydı. Hatta 2008'de Olimpiyat madalyasından sonra da uzun süre bir şey kazanamayıp yine 2009 başında Lopez ile Doha'da kupa ısırmıştı.