22 Ocak 2011 Cumartesi

Çiftlerde Kavga

Bildiğiniz gibi Ziminjic-Nestor ikilisinin ayrılması ATP'de kelebek etkisine neden olmuş ve pek çok takım bozulup yeni ikililer oluşturmuşlardı.

Bunlardan biri de Paes-Bhuphati ikilisi. Eskiden de ortak olan bu oyuncular tekrar bir araya gelince eskiden kalma bazı gıcıklıklarını da yadetme olanağı bulmuşlar anlaşılan.

İkisinin AO üçüncü turda Lopez-Monaco çiftiyle onadıkları maçta olay çıkmış. Paes'in maç boyunca abartarak "Vamos!" diye bağıması, sandalye arasına gidilirken Monaco'yu itelme çalışmaları derken Lopez'in tepesi atmış ve Paes'e "Sen hastasın. Bunun ne anlama geldiğini biliyor musun?" demiş. Hakem de Latin ikiliye hamle yapmış ayırmak ister gibi ama Monaco zaten kavga etmeye niyetli olmadıklarını sadece konuşmak istediklerini söylemiş.

Maç sonunda Lopez "Paes zaten hep böyle. Bazen dayanabiliyorsunuz, bazen ise katlanamıyorsunuz. Bugün katlanamadık." demiş.

Paes ise "Ben İspanyolları çok severim, ayrıca 'Vamos' benım 20 yıldır kullandığım laftır. Hem onlar benim üstüne üstüme servis attılar tamam mıaa, o kadar farkla outa atması imkansız Lopez'in!!" demiş. Bu noktada Lopez'e "Oooh, eline sağlık, keşke isabet ettirseydin." diyorum. Adam hiç değilse kurallara uygun davranmış. Bunlar neyse de asıl anahtar beyanat Bhuphathi'den gelmiş. "20 yıldır Vamos deriz. Daha önce Gonzalez-Acassuso ikilisi de gıcık olmuşlardı. Gıcık oldukları müddetçe kullanmaya devam ederiz." demiş.

Maç çekişmeli geçmiş bu arada. 76-64 bitmiş. Sıkışınca gerçek yüzler ortaya çıkıyor tabi. Anadili İngilizce olmadığı halde "COME OOONN!!" diye hönkürenlere ne kadar gıcık oluyorsam bu ikiliye de o kadar, hatta bilhassa İspanyolca hönkürdüklerinden daha bile fazla gıcık oldum şu an. Bu hareketlerin amacı belli çünkü.

Huzurlarınızda Hint ikili kınıyorum. "Kınnnn!!!"

Hiç yorum yok: