20 Ocak 2011 Perşembe

Avustralya Acik'ta Dorduncu Gun - Erkekler

Ilk turdaki maci yarim kalan Nadal bugun Sweeting ile oynadigi maci tamamladi ve sonucta cok da bir degisiklik olmadi. 62-61-61 ile kazandi Nadal. Trunuva baslangicinda hala biraz burnunun aktigi dusunulecek olursa az zaman harcadigi her mac onun icin bir avantaj.

Nike'nin "teri uzaklastiran" tisortu...

Cilic, sasirtici formunu surdurerek ikinci macini da oldukca rahat aldi. 3. tur macini Giraldo'ya karsi fazla zorlanmadan kazandi. Rakibi ilk setini kaybettigi macta Stepanek'i gecen Isner oldu. Nadal'in rakibini belirleyecek olan macta ise Tomic Lopez'i 3 sette maglup etti. Nadal ve Lopez daha once hic karsilasmadilar. Nadal ceyrek finale kadar "yeni moda" uzun oyuncularla oynayacak ki bu oyunculara karsi zorlandigini biliyoruz. Arjantinlileri uzen macta Nalbandian arka arkaya oyunlar kaybettikten sonra 3. sette "cook yorgunum :C" diyerek cekilince Berankis 3. tura ziplayan isim oldu. Onun rakibi ise Ferrer. Zeytin yesili gozlu prens, Michael Russell'i ilk iki sette ezdigi bir macla eleyerek blogu ihmal eden Russell'a da mesaj gondermis oldu. Anlayana... :) Bu ceyrekte 3. tur goren bir baska genc isim Kanadali Raonic oldu. Ciftlerde Zimonjic ile takim halinde mucadele eden Llodra'nin cabalari yetersiz kaldi ve 3 sette tekler ana tablosuna veda etti. Raonic'in rakibi ise Marsel'in yasiti Slovak Kavcic'i 5 sette eleyen Youzhny oldu.

Diger ceyrekte ise Arjantin icin yine kotu bir gun yasandi. Once Del Potro Baghdatis'e 4 sette elendi. Macta bir ara bilegi icin saglik gorevlisi cagirmis ama sonrasinda bunun sadece onlem amacli oldugunu soylemis. Baghdatis'in rakibi ilk turda 5 setlik bir galibiyet alan Riba'yi rahat gecen Melzer oldu. Turnuvada kendi capinda bir basari oykusune imza atip 3. tur goren Hernych son seti 8-6 biten macta 30 nolu seribasi Bellucci'yi gecti. Rakibi ise bu turnuvada yine kendi capinda bir basari oykusune imza atan bir isim. Soderling Muller'i rahat bir sekilde yenerek kariyerinde ilk kez Avustralya Acik'ta 3. turu gormus oldu. Arjantinlilerin dramina tuy diken macta ise Garcia-Lopez Schwank'i maglup etti. Rakibi Marchenko'yu gule oynaya gecen Murray. Ceyregin son eslesmesi ise Becker'i 4 sette gecen Dolgopolov ile Seppi'yi 3 sette gecen Tsonga arasinda oynanacak.

2 yorum:

orion dedi ki...

İlk sette Nalbandian bir smaca hazırlanırken biri bağırıp gıcık etmiş, sonra da bir daha kendine gelememiş diye birşey okudum ne kadar doğrudur bilmiyorum.

kirpi dedi ki...

Bu turnuvadan dogru duzgun mac videosu gelmemesine gicik oluyorum.