2 Aralık 2010 Perşembe

Davis Cup: "Sen mi Heyecanlanirsin Ben mi?"

Davis Cup oncesi beyanatlar hararetlenmis.

Ilk gunun kapismalari Monfils-Tipsarevic ve Djokovic-Simon seklinde olacak. Monfils ilk macta karsilasacagi Tipsarevic'in ilk mac ve kendi seyircisi onunde olmasi nedeni ile heyecanlanabilecegini soylemis. Bunun uzerine Tipsarevic rahat oldugunu, asil rakibinin 18.000 Sirp seyircisinin onunde rahat olabilme ile ilgili goruslerini tekrar gozden gecirmesi gerektigini belirtmis.

Bu arada Fransizlarin calistiricisi Forget, ikinci gun icin ciftlerde Llorda ile Clement'i oynatacagini, Gasquet'i ise 5. oyuncu olarak yedekte tutacagini soylemis (Ey gidi "baby Federer"..). Forget, daha cok alternatifi oldugu icin Sirp calistirici Obradovic'den daha sansli oldugunu, Sirplarin daha cok Djokovic'e bel bagladigini soylemis. Bilindigi uzere Fransa takiminda kampa sakat olan Tsonga'nin yaninda Benneteau da katilmis, Benneteau antremanlarda pert olmustu.

3 yorum:

orion dedi ki...

Llodra varken Simon bence yanlış bir tercih olmuş. Gerçi Sırbistan'ı tutuyorum zaten o yüzden bana hava hoş

kirpi dedi ki...

Belki Llorda icin hem tekler hem ciftler fazla olur diyedir, kim bilir...

orion dedi ki...

Forget'nin açıklaması Llodra'yı çiftlere hazır tutabilmekmiş zaten. Belki de Djokovic zaten kazanır bari pazar gününe hazır kalsın diye düşünmüş olabilir. Tipsy'i de kınıyorum rezalet oynadı.