30 Kasım 2010 Salı

Ozlenenler: Fernando Gonzalez

Sakatlik nedeni ile ayri kaldigimiz cok oyuncu oldu 2010'da. Bunlarin bazilarinin yaslari ilerledi, bir daha eskisi gibi olular mi bilinmez.

Ozlenen oyunculardan biri Fernando Gonzalez benim icin. Gonzalez'in ozellikle slamlerdeki 3. tur - 4.tur - ceyrek final - yari final maclarini ozluyorum. Cunku bu maclardan genelde en az biri 5 setlik keyifli bir mac oluyor. Ve kaybettigi macta da iyi oynayarak baslayip bir sebepten mactan kopuyor Gonzalez. 2009 RG yari finalinde yoruldugu icin, 2009 Wimbledon'da "Hava karardiginda bu maca merkez kortta devam edilecektir" anonsu (bunun hikayesi de ayri komiktir), 2009 US Open'da yagan yagmur. Asagida ozet goruntulerini verdigimiz Roddick macinda 4. setin set puani. En iyi oyununu oynarken surekli "Boyle oynarsa finale kadar gidebilir" dedigim Gonzalez hep maclardan kopmak icin bir neden bulur kendine. Bu yil ise kaderi malesef cok sevdigi ulkesi Sili ile ortustu. Sili toparlanmayi basladi, Gonzelez'i de umarim en az bir kez daha 5 setlik zevkli bir macta izleriz.













2 yorum:

mgunsel dedi ki...

Gonzalez'i izlemenin keyifli olduğuna katılıyorum ama olur olmaz yerlerde denediği backhand slice'lar deli ediyordu beni : )

kirpi dedi ki...

Kerameti kendinden menkul Gonzo işte :)