30 Kasım 2010 Salı

Dimitrov'a Ceza

Geçtiğimiz hafta Helsinki Challenger'da oynamıştı Bulgar raket Grigor Dimitrov. Yarı finalde yine kendisi gibi gelecekte çok şey beklenen oyunculardan Litvanyalı Richard Berankis ile oynadı. Berankis'in de ilginç bir durumu söz konusu. Normalde adı "Richardas" ama yaklaşık birkaç ay önce ATP profilinde adı "Richard" olarak değişti kendi isteğiyle. Neden değiştirdi, orası belli değil ama benim şahsi fikrim Richardas daha iyi.

Olay ise şudur efendim. Bu iki raketin maçında Berankis 7-6 0-6 6-1'lik skorla (WTA skoru) kazanan isim oldu. Berankis sonra finali de kazanarak kariyerinde ilk kez top 100'e girdi 85. sıradan. Dimitrov bu kaybettiği maçtan sonra maçın sandalye hakemi Avusturyalı Daniel Infanger'i bulmuş kort dışında. Göğsünden iki eliyle birlikte itmiş ve kötü sözler söylemiş. ATP, 2 bin dolar para cezası vermiş ve Finlandaya'daki turnuvanın direktörüne göre ekstra cezaların gelmesi de mümkün olabilirmiş.

Tomic ve Dimitrov. Tenisin geleceği bu ikisiyse, ben o gelecekteki tenisi almayayım. Daha 20 yaşını doldurmadan yaptıklarına bakın...

Bu da Dimitrov'un bir başka vakası:

1 yorum:

Adsız dedi ki...

''Tomic ve Dimitrov. Tenisin geleceği bu ikisiyse, ben o gelecekteki tenisi almayayım.''

doğru söze ne hacet.