1 Temmuz 2010 Perşembe

Marsel 2. Turda

Almanya'da oynadığı challenger turnuvasının ilk maçında Gaston Gaudio ile karşılaştı Marsel. Aynı saatte Soderling-Nadal maçı olduğu için, tam konsantre izleyemedim maçı ama baktığım bölümlerde çok sağlamdı Marsel. Yine iyi servis attı (11 ace). Return kısmında da iyiydi ama bunda Gaudio'nun kötü bir servisçi olmasının da etkisi vardı. Uzun rallilerde çok sağlam kaldı ve toprak kortta bile servis vole oyununu zaman zaman başarıyla uyguladı. Maç için servis atarken artık bir Marsel klasiği haline gelmiş şekilde sıkıntıya girse de, maçı bitirdi. (6-4 6-3)

İkinci turda rakip Fransız Olivier Patience. Klasmanda ilk 200'ün dışında. Bu sene Roland Garros'ta elemelerden gelip ana tabloya kalmayı başardı. Onun dışında future turnuvalarında iyi sonuçları var. 30 yaşında tecrübeli ama kalite olarak Marsel'den iyi değil. Toprak en sevdiği ve en başarılı olduğu kort... Maç yarın TSİ 16.00'dan önce başlamayacak. Muhtelif sitelerde maçı izlemek için link bulabilirsiniz...

Not: Bu turnuvada 42 yaşında geri dönüşünü yapan Thomas Muster, ilk turda Conor Niland'a 6-2 6-1 kaybetti kötü bir oyunla (sürpriz değil tabii). Çiftlerde de 2 sette elendi.

Hiç yorum yok: