13 Ocak 2011 Perşembe

Avustralya'da Son Durum

Sydney'de erkeklerde ceyrek final, bayanlarda ise yari final gunuydu.

Bayanlarda final Clijster - Li seklinde gelisti. Supriz olmadigini soyleyebiliriz. Clijster Kleybanova'yi 46-63-76 ile gecerken, Na Li 18 yasindaki yeni yeni parlayan Jovanovski'yi 76-63 ile gecmis.

Erkeklerde tum ceyrek finaller cekismesiz gecmis. En yakin gecen set 64, hic 3 sete giden mac yok. Simon Dolgopolov'u, Gulbis Stakhovsky'i, Mayer Starace'yi, Troicki ise Gasquet'i gecmis. Simon-Gulbis maci Troicki-Mayer macindan daha zor gecer diye tahmin ediyorum. Finali Troicki ve Simon oynar gibi gorunuyor, zira Simon daha zor rakipleri daha rahat gecmis bu turnuvada.

Yagmur'dan etkilenen Hobart'ta bazi ikinci tur maclari ile ceyrek finaller ayni gune tikistirilmis. Ikinci tur maclarini bugun tamamlayan Mattek-Sands ve Zakopalova tur atlarken, Errani, Kerber ve 1 nolu seri basi Bartoli elenmis. Diger yari finalistler son donemlerde iyi bir grafik yakalayan Groth ve Peng.

Auckland'da bir onceki postta bahsettigimiz Ferrer maci haricinde Giraldo, Nalbandian ve Almagro yari finale yukselmis. Almagro burada ciftlerde de yari finale yukselmis bugun. Nalbandian'in Isner'i 2 sette elemesi ve Mannarino'nun Almagro'dan set almasi gunun dikkat ceken sonuclari.

Hiç yorum yok: