4 Eylül 2010 Cumartesi

Türk Oyunculardan Haberler

Marsel ve Çağla çok erken veda etti ama diğer oyunculardan haberler gelmeye devam ediyor. İpek Şenoğlu çiftlerde partneri Diatchenko ile birlikte ilk tur maçını kazanmıştı. Bugün Wimbledon finalisti Vesnina/Zvonareva çiftine karşı oynadılar ve 6-1'lik iki setle kaybederek turnuvaya veda ettiler. En azından geçen seneki puanlarını korumayı başardı İpek maç kazanarak.

Melis Sezer, junior kategorisinde elemelerde mücadele ediyor. Bugün ilk maçında Rus rakibini 6-4 7-6 ile geçti. Elemelerin son turunda yarın eleme tablosunun 1 numarasıyla karşı karşıya gelecek. Rakibi Amerikan, seyirci desteği de olacaktır muhtemelen. Yine de galibiyet ve ana tablo bekliyoruz Melis'ten.

Son haber Amerika Açık dışından. Ve bence bunlardan bile güzel. Başak Eraydın, İstanbul'da düzenlenen 10 bin dolar ödüllü ITF turnuvasında yarı finale çıkmayı başardı. Üstelik çeyrek finalde turnuvanın 1 numarasını 6-2 6-1 gibi ezici bir skorla geçerek. Yendiği Kırgız rakibi Palkina, dünya sıralamasında ilk 300'ün içinde, bunu da belirtelim. 94 doğumlu Başak henüz, şimdiden profesyonel turda aldığı bu sonuçlar ilerisi için gerçekten ümit verici. Şu an bizi tek kadınlarda temsil eden Çağla ve Pemra bile bu adamları bu kadar erken atamamıştı. Yarı final maçında turnuvanın 3 numaralı seribaşısına karşı mücadele edecek bugün. Başak'ın ayrıca 2 hafta önce de Gaziantep'teki 10 bin dolar ödüllü bir başka ITF turnuvasında yine yarı final başarısı yakaladığını belirtelim...

Hiç yorum yok: