26 Mart 2010 Cuma

Bravo Marsel

Marsel, biraz önce sona eren maçta Uruguaylı Pablo Cuevas'ı 6-2 6-2'lik setlerle yenmeyi başardı. Marsel, ilk seti 27, ikinci seti 33, maçı da 1 saatte noktaladı.

Maça love-break ile başladı Marsel. Arkasından kendi servisinde 0-40'tan oyun kurtardı ve 2-0 öne geçti. Kendi servis oyununu alan Cuevas, bir sonraki oyunda Marsel'in servisini kırdı ve durumu 2-2'ye getirdi. Hemen arkasından Marsel yine servis kırdı ve 3-2 öne geçti. 4-2'de 3-4 kez berabere olan oyunun ardından bir kez daha servis kıran Marsel, kendi servis oyununu da alarak seti 6-2 noktaladı.

İkinci setin 3. oyununda servis kırdı Marsel ve 2-1 öne geçti. Bir sonraki oyunda kendi servisini 0-30'dan kurtaran Marsel, Cuevas'ın servisini bir kez daha kırarak 4-1 öne geçti. 5-1'de Cuevas servisinde 3 maç puanı yakaladı ama bunları değerlendiremedi tenisçimiz. 5-2'de kendi servisi attığı oyunu alarak maçı bitirdi.

Cuevas, sert kortta pek iyi bir oyuncu sayılmaz ama Marsel'in bu kadar rahat kazanması, Miami'de formunu tutturduğunu gösteriyor. Dolayısıyla, 2. turda Monaco ile oynayacağı maçtan bir sürpriz beklemek hakkımız olmalı. Maç cumartesi oynanacak. Eğer merkez kort veya Grandstand korta programlanırsa, maçı izleme şansı bulabileceğiz. Merkez korttan değil ama grandstand'den yayınlanma ihtimali az da olsa var maçın; umarız olur. Tebrikler Marsel'e...

Not: Dün, ATP'nin resmi sitesinde dolaylı yoldan Marsel ile ilgili bir haber vardı. Şuradan bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok: