13 Mart 2011 Pazar

Wells- Tekler Icin Daha da Kotu Bir Gun

Cuma'nin programini begenmemistim bir de... Basimiza gelecek varmis.

Andy Murray Donald Young'a elenmis. Tamam, Young soyadi uzerinde genc bir insan ama iki sette elenmek? Hem de ilk macta? Olmamali. Arada sirada iyi oynayan Baghdatis tam bir balon goruntusu cizerek 75-60 ile ilk macinda Devvarman'a elendi. Hintler bu aralar formda gorunuyor. "Dondum. Donemedim" Monaco da dengesiz gecen macta Sweeting'e elendi. Tablonun Nadalspor tarafinin curuk-carik adamlarla doldugunu soylemistik degil mi? Malisse de bir baska muzmin sakat Tsonga'yi eledi. Del Potro da son sampiyon, yeni sakatlik gecirmis Ljubicic'i 3 sette eledi. Burada nispeten istikrar gosterip maclarini kazananlar; Soderling, Robredo, Verdasco, Querrey ve Dolgopolov, Almagro, Simon. Nadalspor dedik, Nadal"dan bahsetmedik. O macini olmasi gereken bir skorla DeVoest'e karsi 60-62 ile kazandi ama servis yuzdesi olmamasi gerektigi gibi %49 civarindaydi.

Kadinlarda ise Safina Hantuchova'yi 2 sette eleyerek bizi sevince bogdu. Subat ayinda aldigi tenisi birakma karari anne engeline takilan Safina icin iki sene oncesinin normal, gunumuzun supriz sonucu. Peng, Na Li'yi elemis, supriz gibi gorunse de cok da sasirtmayan bir sonuc. Kadinlarda suprizi yapan isim McHale'e elenen Kuznetsova. Bunun disinda kadinlardan supriz cikmamasi bu gunun ne kadar tuhaf gectiginin de bir gostergesi.

Bilerek yazmiyorum mu sandiniz? Hah, tam tersi en sona sakladim. David evet. "David the Karlovic'e elenen Ferrer". Skor 76-63. %46'lik servis performansiyla oynadi Ferru. Zaten ciftler macinda da iyi servis atamamis. Sakatligi devam ediyor gibi hissediyorum. Miami'de toparlanmis olmasi gerekir. Bu arada Karlovic, rallilerde ilk 50 oyuncusu gibi oynadi ki kendisi icin buyuk basari. Fazla ace kaydedememis gibi gorunmesinin sebebi David'in return performansi kaynakli.

David'e gelince. "Madem sakatsin, niye oynuyorsun?", "Karlovic'e yenildigin icin utanmiyor musun?", "Ne zaman bir tie-break kazanacaksin?" gibi sorulari bagira cagira sormayi dusunsem de yine de kizamiyorum kendisine.


Nasil kizabilirim ki???

1 yorum:

Russell dedi ki...

Ferrer iyi değildi ama bu maçta Ferrer üzerinden konuşmaktansa Karlovic'in hakkını vermeyi tercih ederim. Kariyerindeki en temiz maçlarından birini oynadı. Üstelik dediğin gibi servis performansı da öyle aşmış değildi.