19 Mart 2011 Cumartesi

IW'de Son Durum

Bayanlarda Wozniacki-Bartoli finali olacak. Bartoli Wickmayer'i, Wozniacki ise Sharapova'yi dagitmis.

Erkeklerde Djokovic 6 oyun biraktigi macta Gasquet'i gecti gunun ilk macinda. Federer ve Wawrinka macinda ise buyuk supriz (!) oldu ve mac cekismesiz gecti. Federer kazandi tabi.

Bu ikili tekler macinda yorulmamalarini faydasini cifler macinda gorduler ve her iki sette tek break ile sirinleri turnuvadan elediler. Maci izlemedim ama anlatilanlara bakilirsa tahmin ettigim gibi ozellikle macin basinda Lopez'e yuklenmis Isvicreliler. Aslinda yine iyi dayanmis da setin sonuna dogru Nadal servis kirdirmis. Ikinco sette ise Lopez. Sirinler oldukca kotu servis atmislar. Federer ve Wawrinka ise daha dengeli gorunuyorlar. Finali Dolgopolov ve Malisse ikilisi ile oynayacaklar. Garip gelebilir ama icimden bir ses Dolgo/Malisse ikilisinin biraz daha sansli oldugunu soyluyor. Sebebi Malisse'nin ciflere daha aliskin olmasi ve Dolgopolov'un sira disi tarzi. Ozellikle Dolgo'nun tahmin edilemeyen vuruslari ve iyi refleksleri avantaj getirebilir ancak ikilinin bugun sirinler gibi %49'luk ilk servis yuzdesi ile oynamamasi lazim her seyden once.

4 yorum:

Russell dedi ki...

rafa ilk setin son oyununda 2 tane çift hata yaptı, ki biri set puanındaydı.

lopez baseline'da resmen target gibiydi, yazık.

orion dedi ki...

Djokovic 1 değil 6 oyun verdi. İyi alıştırdı tabi her maç 6-0 6-1 :) Kötüydü de bu seneki standartlarına göre ama Federer maçını güneş altında oynatmayacaklardır büyük ihtimalle; o yüzden daha iyi oynayacaktır.

kirpi dedi ki...

@ orion

Cidden ya, Gulbis macini hatirlamisim ben. Super ucus, kendimi tebrik ettim :(

@Russell

Lopez hep target oluyor zaten. Ben hep o nedenle Nadal ile kazandigi sampiyonluklarda onemli etkisi oldugunu soyluyorum. Garibim o kadar dayanmasa hic bir sey alamazlar.

Adsız dedi ki...

Caroya acil olarak özür mektubu mu yazsam ne.Kızın oyunu şöyle böyle eh işte diye burun kıvırıyorum ama
milletin canına okuyo.İllede defans diye tutturup izlerken insanın biraz canını sıkıyo ama basit hataya zorladığı rakiplerinin canını bizden fazla sıkıyo hatta buna kudurtmak diyelim.Sharapova dün akşam iğrenç oynadı ama aynı rakibe 2 kez üstüste yenilmem gibi iddialı bi cümle kuran biri için fazla dramatik bir skor.Olmadı Maria,Bravo Caro...