13 Eylül 2010 Pazartesi

Maçın Ertelenmesine Tepkiler

Amerika saatiyle maçın yarına ertelendiği saat akşam 6-7 gibi anons edildi. O sırada Nadal da Djokovic de player's lounge'da beklemedeydi tabii. İki oyuncunun bu anonsu duyunca verdikleri tepkiler şöyleymiş ESPN'in haberine göre:

Djokovic: Havalara uçmuş ve kampıyla kucaklaşmış. Oldukça da mutlu görünmüş.
Nadal: Kaşlarını çatmış ve gerçekten şikayetçi görünmüş. Erteleme hakkında aldığı soru üzerine de "Akşam 8-9'a kadar neden beklemediklerini anlayamıyorum" demiş raketlerini toplarken.

İki taraftan da sürpriz bir tepki yok yani. Bu arada Arthur Ashe'te ışıklar olmasına rağmen iptal kararının bu kadar erken gelmesi maçı yayınlayacak olan ulusal kanalın (CBS) yayın akışından dolayı kaynaklandığı (büyük ölçüde) söyleniyor. Belki bize garip gelebilir ama Amerika'da, hele ulusal kanalların bu konularda ciddi şekilde sözü geçiyor.

Yarın da yerel saatle maçın başlama saati olarak belirlenen 4:00PM sularında fırtına ve %30'luk bir yağmur şansı görünüyor. Yarın da muhtemelen gecikmeler, aralar olacak yani. Şimdilik aktaracaklarımız bu kadar. New York, söz sende artık...

3 yorum:

kirpi dedi ki...

Gecen seneki ceyrek finali dusununce Nadal'a hak veriyorum. O zaman oyunculari sabahtan aksama kadar soyunma odasinda bekletmislerdi.

Erman Tüneri dedi ki...

Şİmdi durum 1-0 4 -4 yine ara acaba sabaha kadar bekleitrler mi ehehe =)

Russell dedi ki...

Bu gece biter herhalde de çok salaklık ettiler. Yazacağım maçtan sonra zaten...