30 Ağustos 2011 Salı

2. Gün Programından Tavsiyeler

Çekişmeli olabilcek maçlara bir bakalım.

Günü Louis Armstrong'daki Ferrer-Andreev maçı ile açmakta fayda var. Andreev sakatlıktan sonra yeni yeni toparlanıyor, Ferrer ise elini kıralı çok olmadı. Her iki taraf da asılacaktır, çekişmeli olabilir. Bayanlarda ise alternatif açılış maçı Date-Krumm ile Soler-Espinoza arasında oynanacak. Çekişmeli geçmezse bile en azından 90'lardan bir esinti yakalamış olursunuz. Bu maç mutlu etmezse Pennetta-Rezai maçına geçilebilir. Yayın kortlarındaki diğer açılış maçlarından çekişme çıkmaz bence.

2. maçlarda yine ilk tercih Louis Armstrong kortu olmalı. Geçen haftaların süpriz isimlerinden Voskoboeva ile Schiavone'nin maçı var. Sürprizli olabilir. Marsel'in yendiği Lacko LL olarak Young ile eşleşmiş. Ama izlemeye değmez bence.

3. maçlarda ise Marsel'in rakibini belirleyecek Nieminen-Verdasco maçına bakmakta fayda var. Mannarino-Mayer maçı da iyi bir alternatif olabilir.

4. maçlarda Benesova-Gajdosova iyi bir tercih gibi. Sonrası akşam seansı zaten. Akşam 19'dan sonra önce Rafa, sonra Serena korta çıkacak. Biri Golubev öbürü Jovanovski ile oynuyor. İki maçtan da çekişme çıkmaz ama sırf bu ikisinin durumunu görmek için bakılabilir.

bugün oldukça çekişmesiz maçlar oynanacak yine. Zaten bu turnuvada seri başı isimlerin şansından bahsedilir hep. İlla yıldız isimleri izlemek istiyorsanız Djokovic, Wozniacki ve Na Li'nin maçlarına da bakabilirsiniz. Na Li maçından süpriz çıkabilir. Ama diğerlerinde çekişme olmaz, maçlar da adet yerini bulsun havasında oyanır diyorum.

Hiç yorum yok: