1 Mart 2011 Salı

Indian Wells'e Doğru

Sezonun ilk masters turnuvası Indian Wells'te başlayacak yaklaşık 1 hafta sonra eleme maçlarıyla birlikte. Bazı gelişmeler var, kısa kısa aktaralım.

- Marsel yedek listede şu an 7. sırada ve ciddi şekilde ana tablo şansı mevcut. Haas ve Gonzalez'in oynamaması kesin. 5'e iniyor. Youzhny ve Tsonga da çok çok büyük ihtimalle çekildi. Yani birkaç oyuncu daha çekilirse pazartesi akşamına kadar Marsel direkt ana tablodan girecek turnuvaya, ki önemli bir fırsat olur.

- Ferrero hala sakat. Çekilenlerden biri de o. Muhtemelen Kazablanka ile dönecek nisan başında toprak kort sezonuyla birlikte...

- Ana tablo wild-card'ları açıklandı. Blake, Nishikori, Tomic, Raonic ve Harrison. Çok güzel seçimler. Nishikori ana tabloya zaten girecek, o yüzden onun wild-card'ı Jack Sock ya da Denis Kudla gibi genç Amerikalı oyunculardan birine gidebilir.

- Mark Philippoussis elemelerde wild-card ile mücadele ediyor. Geçen senenin sonunda yazmıştık zaten bir geri dönüş olayının olduğu. Daha sonra bunun ciddi olmadığı ortaya çıkmıştı ama şimdi burada ana tablo için wild-card istediği haberi geldi. Onu vermemişler ama elemeler için wild-card vermişler. Servisi açık ara bir numaralı silahıydı, o yüzden büyük bir rezalet geleceğini sanmıyorum, göreceğiz...

Ekleme: Merhaba, ben kirpi.. Yorum bolumune yazamadigimdan buraya eklestireyim, Philippoussis elemeler icin verilen wild-card'i istememis, yani yok yine..

Hiç yorum yok: