4 Mart 2011 Cuma

Davis Cup - Dikkat Cekenler

- Joachim Johansson. Bir kac hafta geri dongugunu soyledigimiz Isvecli oyuncu, bugun Gabashvili'yi 3 sette gecti.

- Hindistan - Sirbistan eslesmesinde son sampiyon perisan oldu bugun. Ilk maci Troicki Bopanna karsisinda 5 sette zar zor kazanirken, Tipsarevic Devvarman'a 3 sette maglup oldu. ciftler maci Hindistan'a gider diye tahmin ediyorum.

-Arjantin'de Romanya karsisinda takimini 1-0 one geciren Nalbandian sakat sakat oynadi. Maci goz yaslariyla bitiren Nalby "Davis Cup olmasa kesinlikle birakacagim bir macti." demis. Monaco da Hanescu ile oynadigi maci kazanip durumu 2-0 yapti.

- Cek oyuncu Jan Hajek, Golubev'i 5 sete kadar zorlasa da kaybetti. An itibari ile oynana macta Berdych esitligi getirecek gibi gorunuyor.

- Ispanya ve Fransa eslesmelerinde heyecan olmadi. Chardy'nin Melzer'i 3 sette gecmesi supriz tabi.

-Hirvatistan-Almanya eslesmesinde 2 mac da 5. sete gitti. Kazananlar Cilic ve Kohlschreiber oldu.

- Amerika ise yildiz fakiri Sili karsisinda toprakta beklenilenden fazla zorlaniyor. Roddick'in Massu'ya set birakmasi neyse de Isner'in Capdeville ile oynadigi macin neredeyse her seti tie-break ila sonuclandi. Isner Davis cup oncesinde de iyi gorunmuyordu zaten. Mac su an hala devam ediyor, bitince sonucu ekleriz.

(Not: Post yollama ile ilgili ozelliklere arada sirada ulasmakla birlikte yorum yazamiyorum hala. Yorumlardaki cevap verilmeyen sorular icin pesinen ozur dilerim)

4 yorum:

Beril dedi ki...

hindistan'da biri vardı diyodum ki buldum: Mahesh Bhupathi nerede o niye yok biliyor musunuz? araştırmaya üşendim de sakat falan ama heralde :)

kirpi dedi ki...

kankasi Paes ile birlikte "biz sakatiz" demisler.

Beril dedi ki...

aa doğru paes vardı bir de çirkinler!!! hiçbirinde bi nalby bi bopana bi davverman ruhu yok gelmesinler zaten istemiyoruz :))

orion dedi ki...

DC dışında da Dokic var dikkati çeken. Yıllardan beri ilk WTA finaline yükseldi kendisi.