27 Şubat 2011 Pazar

Dubai: Şampiyon Djokovic

Djokovic yine yaptı ve finalde Federer'i rahat şekilde 2 sette geçerek buradaki üst üste 3. şampiyonluğunu aldı. Hafta boyunca ikisi de çok iyi gözükmemişti. Federer set kaybetmemesine rağmen çok paslı ve hala tatil modunda olduğunu hissettirmişti; Djokovic de set kaybede kaybede finale gelebilmişti. Finalde daha iyi oynayan taraf Djokovic'ti ama karşıda kötü bir Federer vardı kesinlikle. Avustralya Açık'ta çoğu kişinin aksine Federer'in kötü oynamadığını yazmıştım ama bu kez Djokovic'in oyunundan ziyade Federer'in kötü oyunu belirleyici oldu.

Yine de iyi bir hafta Djokovic için. Aradaki fark 700 yerine 300 puan açıldı sadece. İkisi de geçen sene Indian Wells ve Miami'de erken elendi. 2 numara değişebilir bu turnuvalardan sonra, keyifli olacak takip etmesi bu iki turnuvayı bu sebeple. Zirvede açık ara fark yapmış olan Nadal da farkı açmak ya da korumak isteyecektir en azından.

1 yorum:

Emre dedi ki...

ATP 2011'de galiba mac kaybetmedi.Hopman Cup'ta finale gelip çekildiler.AO 2011'i kazandı. Rotterdam'a katılmadı. Dubai'yi kazandı.Çok formda devam ediyor.İyi haber:)