17 Şubat 2011 Perşembe

Verdasco: Huysuz Kaybeden

Verdasco'nun kaybettiğinde sakin kalamayan, çocukça davranan bir yapısı olduğunu biliyoruz. Kaybettiği bazı maçlarda ufak tefek sebeplerden dolayı hakemin elini sıkmayan bir oyuncu vs... Onlar neyse ama artık işin tadını kaçırdı son Raonic maçında yaşananlarla birlikte.

Geçen hafta San Jose finalinde Raonic'e kaybettiğinde esprili bir dille Raonic'in attığı servise atıfta bulunarak başka bir spor oynuyor, tenis değil demişti. Orada espri yaptı deyip geçiyoruz ama dün Memphis'te Raonic'e yine kaybedince çok büyük saygısızlık etmiş. Raonic ile oynadığı maçların tenisle alakası olmadığını söylemiş ve şunları eklemiş: "Sadece servisi var ve son set tie-break'inde şanslıydı. Tiebreak 5-5 iken backhand'i ile çizgiye winner yaptı. Ayrıca toprakta onla oynamak istiyorum. Tenisin nasıl oynandığını, sadece servisten ibaret olmadığını göstereceğim." demiş. O kadar salakça açıklamalar ki. Nereden tutsan elinde kalıyor. Madem bu kadar ağlıyorsun, kapalı sert kortlarda işin ne? Gitseydin Güney Amerika'da toprak kortlarda oynasaydın. Bir de, madem Raonic sadece servis atabiliyor, sen ona rağmen yenildiğine göre durumun felaket olmalı, değil mi?

Zaten sevdiğim bir oyuncu değildi. Artık zerre saygım da kalmadı.

7 yorum:

sekoser dedi ki...

Hazımsız zurna, dediğin çok doğru Russell, demek ki bu adamın karşısına sadece servis atabilen herhangi birisini koysan dağılacak böyle.

mehmet kerim dinar dedi ki...

federer'den sonra yeni ukalamız yoksa verdasco'mu? :)

mgunsel dedi ki...

Zaten soğumuştum adamdan, bu açıklamalar da tuz biberi oldu. Hazımsız herif.

kirpi dedi ki...

Soz Fato'da:

"Tuuuuuuuuuuu!!!"

Russell dedi ki...

Benim yorumum:

"Zaaaaaaa, liseli xD"

sekoser dedi ki...

Liseli alert!!

ebruli dedi ki...

Hay Federer kadar taş düşsün başına e mi?