16 Şubat 2011 Çarşamba

Haftanin WTA Turnuvalarina Cok Genel Bakis

WTA Dubai'den baslayalim. Bugun su ana kadar oynanan maclarda Petkovic'in Kanepi'ye elendigi mac haric supriz cikmadi ki bu basli basina supriz. Bir de 4 mac puanindan faydalanamayip Wickmayer'e elenen Li var. Bunlarin disinda kagit uzerindeki favorilerin hepsi kazandi. Ilginc gercekten. Ilk tur maclarinda ise gecen haftanin yildizi Hantuchova Chakvetadze'ye yenildi, yorgunluguna verelim simdilik. Gecen haftanin diger sampiyonu Kvitova da Morita'ya elendi. Anlasma var galiba. Ivanovic ise tek basina sacmalamaya devam ediyor. ilk turda Schneyder'e kaybetmis.

Zayif tablolu Memphis'de ilk turu gecen isimler arasinda Watson, Vandeweghe ve Oudin gibi genc isimler var. Tanidik bir ilk tur galibi de Ipek'in partneri Pervak.

Bogota'daki toprak turnuvasinda ise Carla Suarez mac kazanmis. Tablo zayif, kurasi da iyi, ceyrek finale kadar gidebilir ama orada Gorges'e takilacaktir. Tablonun diger tarafindaki Hercog-Martic macinin galibi finale gelebilir.

3 yorum:

Korhan dedi ki...

çağla haftaya nerde olacak ya da olacak vmı bilginiz var mı?

Russell dedi ki...

Maalesef. :(

orion dedi ki...

Chakvetadze bugün 2. seti alacakken Wozniacki karşısında bayıldı (Azarenka gibi). Midesinde bir problem varmış o yüzdenmiş; ona rağmen Wozniacki'den set almak üzere olması ilginç.

Wickmayer-Li maçı da özellikle ilk iki set müthiş kaliteliydi.