11 Mart 2011 Cuma

Indian Wells - Güne Bakış

Günün maçlarına şöle bir bakınca, çiftler maçlarının daha ilgi çekici olduğu görülüyor.

Teklerde dikkat çeken maçkar Raonic-Marsel ve Tomic-Bopanna. Raonic ve Marsel'in maçı, Marsel oynamıyor olsa bile son zamanların dikkat çeken çocuğu Raonic için izlenirdi. Bopanna-Tomic maçı ise daha enteresan. Topluca gıcık olduğumuz Tomic'in elenmesini dört gözle bekleyecek olmanın yanı sıra Bopanna'nın son zamanlarda teklere gösterdiği ilgi ve buradaki başarısı da enteresan. Burada elemeleri geçip ana tabloyu gördü. İzlenesi bir maç olacaktır.

Çiflerde ise bütün ünlüler kortta neredeyse. 1 nolu korttaki Jankovic-Vandeweghe maçından sonra Nadal/Lopez-Frystenberg/Matkowski maçı başlayacak. Son şampiyonlarla 4 nolu seri başı çiftin maçı oluyor bu. Aynı kortta bu maçtan sonra Clijsters-Kudryavtseva maçı var. Bundan sonra ise Federer/Wawrinka-Mirnyi/Nestor maçı var. Çok iyi bir maç olabilir. Aynı zama diliminde 2 nolu kortta Djokovic/Troicki-Chela/Monaco maçı olacak. Bunda çekişme olmayabilir. Bu maçtan sonra Murray biraderler Melo ve soares ile oynayacaklar. Yenmeleri lazım. 6 nolu korttaki 4. maç (yani Djokovic ve Federer'in maçlarıyla aynı zaman diliminde gibi) Prens Ferru ve Almagro, son Wimbledon şampiyonları Petzschner ve Melzer ile oynayacak. Bu da iyi maç olabilir.

Bayanlarda ise Safarova - Petkovic maçı güzel olabilir.

1 ve 2 nolu korttlardan yayın olması gerekir ama çiftleri veriler mi bilemiyorum. Tekler açısından nispeten sönük bir gün olması anlamında verilebilir belki.

2 yorum:

Russell dedi ki...

hatırlatma: indian wells'te yayın bugün değil yarın başlayacak.

kirpi dedi ki...

Yeaaaaaaaaa!!!!!!!!!

'+&£+/@'%@£^/^?=£=£^#{]\**)+^(!'!@@@£!^!+!'+&%=(=%^!é!!!!!!!!!

:(