22 Eylül 2010 Çarşamba

İzmir Cup: Marsel 2. Turda

Marsel bugün oynadığı ilk maçında Avustralyalı Lemke'yi 64 63'lük iki set sonucu geçerek ikinci tura yükseldi. Canlı olarak takip edemedim, şimdi haberim oluyor, o yüzden maç nasıl gelişti, bilemiyorum. Ama rakibinin çok çok zayıf olduğunu söyleyebilirim. Yoğun geçen bir haftanın ardından üstelik zemin değişikliği de yaparken zayıf bir rakiple ilk tur maçı oynamak iyi gelmiştir Marsel'e. En azından öyle umuyorum.

İkinci turda elemelerden gelen Ukraynalı Artem Smirnov ile oynayacak Marsel. Smirnov, genelde future turnuvalarında mücadele eden bir oyuncu ama onun dışında daha da ilginç bir özelliği var. Bu arkadaş hiçbir kayda değer başarısı olmamasına rağmen 2 senedir Monte Carlo Masters elemelerine wild card alıyor. Geçen sene Andujar'a 2 sette kaybetmişti elemelerin ilk maçında, bu sene Clement'e 3 sette kaybetti, yine elemelerin ilk maçında. Muhtemelen turnuva direktörüyle bir bağlantısı falan var. Öyledir herhalde...

Marsel'in kurası yarı finale kadar açık gözüküyor, umarım oraya gelmeyi başarabilir. Eğer finale çıkmayı başarırsa pazar günü TRT ekranlarında izleyebileceğiz kendisini. Tekrar tekrar başarılar.

Hiç yorum yok: