5 Ağustos 2010 Perşembe

Tekrar Sakatlananlar, Rövanş Alanlar, Şaşırtanlar

-Gulbis ve Hewitt Washington'da maçlarından çekilmek durumunda kalmışlar. Yakın geçmiş sakatlarından Nalbandian ise Wawrinka'yı çok rahat geçmiş. Tipsarevic yorgun Querrey'i bu sefer mağlup etmiş. Zaten Querrey burada da ilerlese ne Montreal'de ne de Cincinnati'de varlık gösteremezdi herhalde. Berdych Wimbledon sonrası ilk maçında Tursunov karşısında zorlansa da galip gelmiş. Taze damat Stepanek teklerde elense de Davis Cup'ta birlikte oynaya oynaya sağlam bir çift oluşturduğu Berdych ile Nestor - Zimonic gibi bir çifti yenmeyi başarmış. Takip listemdeki isimlerden Nishikori daha ilk turda yenilerek beni fazla yormazken, Verdasco Berrer'i zor da olsa geçerek yoluna devam edebilmiş.

-San Diego'da Radwanska Safina'yı beklendiği gibi yenerken 1 nolu seribaşı Jankovic tam da WTA'ya yakışacak bir şekilde Kleybanova'ya kaybetmiş ikinci turda.

-Danimarka'dan süpriz haberi var. İpek, partneri Voracova ile yarı finale yükselmiş. Chakvetadze ise ilk tur maçını kazanarak üst üste 6 maç kazanmış oldu galiba. Hatta eleme maçlarını da sayarsak daha bile fazla.

Hiç yorum yok: