2 Ağustos 2010 Pazartesi

Haftanın Menüsü

Bu hafta İstanbul'da oynayan isimlerin çoğunun toplu halde Danimarka'ya göç ettiklerini görüyoruz. E-Boks'da ev sahibi Wozniacki de var.

Avrupa'dakiler yavaş yavaş Amerika'ya göç ederlerken Amerika kıtasındakiler ise orada devam ediyorlar mantıklı olarak. Haliyle Stanford ve San Diego tabloları arasında büyük benzerlik var. Ancak bir sonraki hafta Cincinnati'de önemli bir turnuva varken Stosur ve Bartoli gibi iddalı sayılabilecek isimlerin neden 3 hafta üst üste oynamayı tercih ettiklerini anlayamadım desem yeridir. Hatta Montreal'i de (ikisi de Premier 5 sonuçta) ekleyince etti mi 4 hafta? Cincinnati yüzünden enerji tasarrufuna gitmek isteyen isimler ve buna bağlı olarak süpriz bir şampiyon görebiliriz burada.

ATP bu hafta Avrupa bahsini kapatmış görünüyor. 2 Masters turnuvası öncesi son durak Washington. Aslında eğlenceli bir ana tablosu var. Buradaki ilgi çekici isimler Berdych, Nalbandian, Nishikori ve Verdasco bana göre. Bu 4'lünün ne yapacağını merak ediyorum. Bir de taze damat Stepanek de burada.

Hiç yorum yok: