24 Ekim 2010 Pazar

Odullu Tahmin Yarismasi

Uzun suren bir hastalik ve nekahat surecinde blogun tum yukunu Russell'in uzerine yikmis bir insan olarak Marsel'imizin Viyana kapilarina dayandigi su dakikalarda donusumu bir tahmin yarismasi ile yapmaya karar verdim.

Odulumuz ultra maratoncumuz Bakiye Duran'in kitabi "Cesaret Yalnizdir". Bir suredir okunmayi bekliyordu ama bendeniz tezim bitene kadar sadece tezle ilgili kitaplar okuyacagimdan kitabi gerektigi gibi ilgilenecek birine yollamaya karar verdim. Haliyle kitabi okumus degilim ama genel olarak spor hikayeleri ile ilgilenenlerin begensine sunuyorum. :)

Yarismada sizlerden WTA sezon sonu turnuvasindaki sampiyonu tahmin etmenizi istiyoruz. 3 hakkiniz var, 2 kisi birden bilirse kim daha once mesaj atmissa kitabi o kisiye yollayacagiz. Once 1. tahminde bilenler aranacak, olmadi 2., olmadi 3. ...Hala bilen cikmazsa ayni yontemle diger finalisti bilen var mi diye bakariz artik. :) Ilk mac baslayana kadar tahminlerinizi yollayabilirsiniz.

Adsiz olarak yorum bolumune tahminlerini yazacak arkadaslar ayni zamanda iletisim bolumundeki mail adresine de tahminlerini yollarlarsa sorun yasamayiz.

Herkese bol sans!

3 yorum:

Emre dedi ki...

1.Clijters
2.Wozniacki
3.Zvonareva

ebru dedi ki...

1.clijters
2.Zvonavera
3.Wozniacki

f ı R a t dedi ki...

Wozniacki
Zvonereva
Azarenka