26 Ekim 2010 Salı

Marsel Ilk Turda Kaldi

Bir kac yuzyil once de boyle olmustu, atalarimiz Viyana'yi alir gibi yapip almamislardi. Bugun de oyle oldu, Marsel 64-16-57 ile kaybetti malesef.

Aslinda mac tam da istedigimiz gibi baslamis, Marsel 3. oyunda servis kirmis ve bundan sonra bir kac servis kirma sansini da kacirmisti. Mac Marsel'in kontrolunde gibiydi. Setin sonlarinda Marsel bir kac kez servisinde zor duruma dusse de "Marsel servisini kirdirmaz, yapmaz oyle sey" diyordum ve Marsel oyunu aliyordu.

Ama ikinci sette her sey tersine dondu. Marsel ilk servis attigi oyundan baska bir oyun alamadi ve seti kaybetti. Final setinin basinda gecici bir sure icin bu duruma bir dur dese de yine de 5. oyunda servisini kirdiran taraf o oluyordu. 8. oyunda Marsel nihayet bekledigimiz servis kirmayi gerceklestirdi ve kendi servis oyununu aldiktan sonra da 0-30'u da gorerek bizi umutlandirdi. Fakat ikinci tura sadece 2 puan kala Marsel adeta durdu ve bundan sonra arka arkaya 6 puan kaybettigi gibi servisini de kirdirdi. Son oyunda 40-0 geriye dustukten sonra 2 mac puani kurtardiysa da 3.'de dayanamadi ve Viyana'ya veda etti. Saglik olsun.

Tabi ki macin yayini yoktu ve biz Muster ile Haydar (Haider-Maurer) arasindaki maci izliyorduk o sirada. O mac ayri bir alemdi, Russell ayrica anlatir diye tahmin ediyorum...

Simdilik Marsel'in taze bazi goruntuleri ile idare edecegiz...



Hiç yorum yok: