27 Şubat 2010 Cumartesi

Sıkıntı Var

Arjantin Davis Cup takımı, bir dahaki hafta World Group ilk turunda İsveç ile karşılaşacak. Ancak, bir hayli sıkıntılılar. Del Potro, bundan birkaç hafta önce sakatlandığını açıkayıp Dubai ve Davis Cup'ı kaçıracağını belirtmişti. Geçtiğimiz hafta sonu Buenos Aires'te sakatlanan Nalbandian'ın da Indian Wells ile birlikte dönebileceği haberini aldık. Son olarak dün Acapulco'da oynayan Juan Monaco, Juan Carlos Ferrero ile oynadığı yarı final maçı sırasında sakatlanıp, ilk seti 7-5 kaybettikten sonra maçı bıraktı. Sakatlığı ciddi ve Davis Cup'ta oynayamayacağı kesinleşti.

Arjantin takımı bu 3 şok üzerine, saçları dökülen erkek travmasına girmiş olabilir. Tabir-i caizse kel kaldılar zira. İsveç deplasmanında Horacio Zeballos, Leonardo Mayer, Eduardo Schwank ve Juan Monaco ile mücadele edeceklerini belirtmişlerdi, Del Potro ve Nalbandian'ın sakatlıkları sonrası. Şimdi, Monaco da çıktı takımdan. Onun yerine girecek isim kesin değil ama büyük ihtimalle Juan Ignacio Chela olacak. Bu gelişmeler sonrası 1.30'dan İsveç banko kuponlara tavsiye edilir.

2 yorum:

kirpi dedi ki...

Ispanya'nin en rahat oldugu konudur herhalde. 2009 final takiminin tamamini kizaga cektiklerinde geriye Ferrero, Robredo, Almagro gibi adamlar kaliyor. Hani 1 degil 2 takimla mucedele etseler birbirlerile final oynayabilirler abartmak gibi olmasin..:)

Russell dedi ki...

Ferrero, Robredo ve Almagro takımı, zemin seçme şansı olursa çıkabilir gerçekten finale. :)