28 Eylül 2013 Cumartesi

Tokyo: Şampiyon Kivi!

http://www.youtube.com/watch?v=rcszlH56J2A

Maçın geniş özeti burada. Dengesizlik de son nokta olmuş maç. İlk seti rahat alan Kvitova, sonra bagel yapan Kerber, sonra son sette 4-0 öne geçen Kvitova falan derken maçı zar zor bitirebilmiş Kivican.

Bu sonuçla sene sonunda İstanbul'a gelmek için baya önemli bir avantaj yakaladı Kvitova. Zaten 2011 şampiyonu olarak da İstanbul'un son senesinde olmasa bence olmazdı. Ve Stephens falan filan yerine en azından Azarenka, Serena gibi isimlere karşı biraz olsun karşı koyma şansının her zaman daha fazla olduğunu düşünüyorum olağanüstü dengesizliğine rağmen. 2012'nin başında kariyer zirvesi yaptıktan sonra bu yılı böyle geçirmesi üzdü ama bu yıl böyle eriyip gitti. Umarım seneye o 2011 formuna geri döner de seneye çılgın bir yıl izleyebiliriz kadınlarda. Umut fakirin ekmeği...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

İstediği kadar kupa kazansın Radek olayından sonra ağzıyla kuş tutsa imajını düzeltemez.

Russell dedi ki...

Radek'in tipinden dolayı mı yoksa vukuatlarından dolayı mı? :))

Adsız dedi ki...

Tip degil Vukuatlar.Kortta cirkefin teki,onun disinda puana sevincinde yaptigi tuhaf hareketler.Kort disinda yaptiklari falan iste.Yani Cek cumhuriyetinde adam kalmadi mi? Tabi kendi tercihi ama boyle dusunen bitek ben degilim o kesin.